Narrow your search

Library

KBR (2)

ULiège (2)


Resource type

book (4)


Language

French (4)


Year
From To Submit

1952 (4)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Book
Etude de la qualité du cacao. Comparaison de différentes méthodes de fermentation et de séchage
Authors: ---
Year: 1952 Publisher: Bruxelles Ministère des Colonies

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cacao --- Cacao --- Cacao --- Cacao --- 633.74 : 631.56


Book
La Qualité du cacao Congo. Note de l'Union professionnelle des planteurs de cacao du Congo
Year: 1952 Publisher: Bruxelles Ministère des Colonies

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cacao --- Cacao --- 633.74 (675)


Book
Le bouturage du cacaoyer.
Author:
Year: 1952 Publisher: Bruxelles : INEAC,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
La lutte contre les ennemis des principales cultures pérennes de la Cuvette Centrale Congolaise.
Authors: ---
Year: 1952 Publisher: Bruxelles : Ministère des Colonies. Direction de l'Agriculture, des Forêts, de l'Elevage et de la Colonisation,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 4 of 4
Sort by