Narrow your search

Library

KBR (14)


Resource type

book (14)


Language

French (10)

Dutch (3)

English (1)


Year
From To Submit

1915 (14)

Listing 1 - 10 of 14 << page
of 2
>>
Sort by

Book
"Cuisine de guerre". Utilisation des produits du "Ravitaillement". Recettes économiques. Conseils pratiques pour l'alimentation rationnelle
Year: 1915 Publisher: Roux Vve Alfred Philippe-Boulvin, impr.-édit

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023)


Book
Notre pain quotidien. Recueil de recettes à la disposition d'un chacun
Author:
Year: 1915 Publisher: Ecaussinnes Marcel Tricot et Désiré Roland

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023)


Book
La cuisinière bourgeoise
Authors: ---
Year: 1915 Publisher: Louvain Imprimerie "Nova et Vetera"

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (02)


Book
Ons dagelijksch brood. Handleiding tot het bereiden onzer gewone spijzen
Authors: ---
Year: 1915 Publisher: Gent Ad. Hoste

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023)


Book
Le fricot de la ménagère
Author:
Year: 1915 Publisher: Bruxelles impr. Charles Bulens

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023)


Book
L'alimentation économique et rationnelle. Théorie et pratique
Year: 1915 Publisher: Hasselt J. Ceysens, impr.-édit

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023)


Book
De spaarzame en beredeneerde voeding. Theorie en practijk
Year: 1915 Publisher: Hasselt J. Ceysens, drukk.-uitg

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023)


Book
Cours de cuisine familiale et d'alimentation rationnelle, à l'usage des demoiselles des écoles ménagères
Author:
Year: 1915 Publisher: Liége Charles Desoer, impr.-édit

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (02)


Book
Instructions pour la vulgarisation des principes de l'économie alimentaire
Year: 1915 Publisher: Hasselt J. Ceysens, impr.-édit

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641 (023) --- 641 (071.3)


Book
L'art de préparer les pommes de terre de 50 façons différentes et moyens de les conserver ; suivi de la recette pour le lavage de toutes étoffes, coton ou laine, noires ou de couleurs délicates, au moyen de pommes de terre et sans savon
Author:
Year: 1915 Publisher: Liége-Centre N. Bols

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641.13.512.1 --- 641 (023)

Listing 1 - 10 of 14 << page
of 2
>>
Sort by