Listing 1 - 10 of 396 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Biotechnology --- Alcoholische dranken --- Boissons alcoolisées --- Biotechnologie --- drank
Choose an application
20961409
Food --- Analysis. --- Voeding --- Voedingshygiëne --- Voedingsleer --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Gezondheid --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Gezondheidszorg --- Gezondheidsopvoeding --- Voeding --- Gedrag --- Drank
Choose an application
Sport --- Badminton --- Lichamelijke opvoeding --- Technologie --- Voeding --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Sport --- Badminton --- Lichamelijke opvoeding --- Technologie --- Voeding --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Sport --- Lichamelijke opvoeding --- Handbal --- Technologie --- Voeding --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Choose an application
Criminal law. Criminal procedure --- verkeersovertredingen --- Germany --- Netherlands --- 343.346 --- Fines (Penalties) --- -Verkeersdelicten. Verkeersovertredingen. Verkeersgevaarlijk gedrag. Rijden onder invloed van drank, drugs --- -343.346 Verkeersdelicten. Verkeersovertredingen. Verkeersgevaarlijk gedrag. Rijden onder invloed van drank, drugs --- Verkeersdelicten. Verkeersovertredingen. Verkeersgevaarlijk gedrag. Rijden onder invloed van drank, drugs --- 343.346 Verkeersdelicten. Verkeersovertredingen. Verkeersgevaarlijk gedrag. Rijden onder invloed van drank, drugs
Choose an application
Beschrijving van de verschillende voedings- en genotmiddelen die in de loop der tijden na een goede maaltijd gebruikt werden.
Coutumes --- Gebruiken --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- voedsel --- drank --- Nagerechten. --- Voedingsgewoonten. --- Housekeeping --- History of civilization
Choose an application
The world's ageing population is increasing and food professionals will have to address the needs of older generations more closely in the future. This unique volume reviews the characteristics of the ageing population as food consumers, the role of nutrition in healthy ageing and the design of food products and services for the elderly.Chapters in part one discuss aspects of the elderly's relationship with food such as appetite and ageing, ageing and sensory perception, food and satisfaction with life, and the social significance of meals. The second part of the book reviews the role
Older people --- Nutrition. --- Voeding --- Bejaarden --- Oudere --- Gemeenschap --- School --- Buurt --- Drank --- Gezondheid
Listing 1 - 10 of 396 | << page >> |
Sort by
|