Narrow your search

Library

UGent (6)

Hogeschool Gent (5)

EhB (4)

Thomas More Kempen (4)

VIVES (4)

Odisee (3)

UCLL (3)

VUB (3)

KBR (2)

KU Leuven (2)

More...

Resource type

book (6)


Language

Dutch (3)

English (3)


Year
From To Submit

2021 (1)

2016 (1)

2015 (1)

2013 (1)

2012 (1)

More...
Listing 1 - 6 of 6
Sort by
Modern food microbiology
Author:
ISBN: 0412076918 Year: 1996 Publisher: New York Chapman & Hall

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : methoden, principes en criteria
Authors: --- ---
ISBN: 9789085720560 Year: 2015 Publisher: Capelle aan den Ijssel : MYbusinessmedia,


Book
Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789048627745 Year: 2016 Publisher: Brugge Die Keure

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.De hoofdauteur, Prof. Frank Devlieghere, leidt, samen met Prof. Mieke Uyttendaele, het Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP) dat deel uitmaakt van de vakgroep Voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in de microbiologische aspecten van conservering van levensmiddelen en doet dit op een kwantitatieve en geïntegreerde manier, eigen aan een bio-ingenieur. Hij is coauteur van meer dan 150 wetenschappelijke publicaties die deel uitmaken van de Web of Science. Hij is medestichter van de technologische dienstverleningscellen Pack4Food en The Flemish cluster of Predictive Microbiology of Foods (CPMF²) en is tevens voorzitter van het excellentiecentrum Food2Know. (flaptekst)


Book
Snelle methoden : Microbiologie van voedingsmiddelen en water.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789085720430 Year: 2012 Publisher: Capelle aan de IJssel MYbusinessmedia


Book
Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering : Frank Devlieghere, Johan Debevere, Liesbeth Jacxsens, Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele, An Vermeulen.
Authors: --- ---
ISBN: 9789048642557 9048642558 Year: 2021 Publisher: Brugge : Die Keure,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen. De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen. Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.


Book
Food microbiology : fundamentals and frontiers
Authors: ---
ISBN: 1628702257 1555818463 9781555818463 9781555816261 1555816266 9781683670582 1683670582 9781628702255 Year: 2013 Publisher: Washington : ASM Press,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.

Listing 1 - 6 of 6
Sort by