Narrow your search

Library

Hogeschool Gent (1)

KBR (1)

KDG (1)

KU Leuven (1)

Odisee (1)

Thomas More Kempen (1)

UAntwerpen (1)

UCLouvain (1)

UCLL (1)

UGent (1)

More...

Resource type

book (1)


Language

Dutch (1)


Year
From To Submit

2021 (1)

Listing 1 - 1 of 1
Sort by

Book
Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering : Frank Devlieghere, Johan Debevere, Liesbeth Jacxsens, Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele, An Vermeulen.
Authors: --- ---
ISBN: 9789048642557 9048642558 Year: 2021 Publisher: Brugge : Die Keure,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen. De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen. Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.

Listing 1 - 1 of 1
Sort by