Listing 1 - 10 of 77 << page
of 8
>>
Sort by

Book
Die Tafeln des Bundes : das Zehnwort vom Sinai
Author:
ISBN: 3161452089 Year: 1987 Publisher: Tübingen Mohr Siebeck

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Tafelfreuden im Mittelalter : Kulturgeschichte des Essens und Trinkens in Bildern und Dokumenten
Authors: ---
ISBN: 3763020918 Year: 1992 Publisher: Stuttgart Belser


Book
Elementaire gewoontes : een makkelijke en bewezen manier om goede gewoontes te creëren en te breken met slechte gewoontes
Author:
ISBN: 9789400511415 9400511418 9789400515970 Year: 2019 Publisher: Amsterdam Lev.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het maakt niet uit wat je doelen zijn; dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf ? elke dag ? te verbeteren.Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.Na drie jaar onderzoek heeft James Clear met behulp van theorieën uit de biologie, psychologie en neurowetenschap de ultieme gids geschreven, waardoor ongewenste gewoontes verdwijnen en je veel makkelijker met je goede gewoontes aan de slag gaat.(https://www.awbruna.nl/boek/non-fictie/james-clear/elementaire-gewoontes/)


Book
The British amphibians & reptiles
Author:
ISBN: 0002130297 9780002130295 Year: 1969 Publisher: London Collins

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Intérêt et crédit dans le droit talmudique.
Author:
ISBN: 2275011617 Year: 1979 Publisher: Paris Librairie générale de droit et de jurisprudence


Book
Suiker & macht: de rol van suiker in de geschiedenis
Author:
ISBN: 9020425986 9789020425987 Year: 1987 Publisher: Utrecht Veen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De ontwikkeling van suiker van uitheems luxe-produkt tot alledaagse zoetstof en de grote sociaal-economische en politieke waarde ervan in de loop der eeuwen.


Book
De smaak van het verleden : de Franse tafel en keuken van 1300 tot 1789.
Authors: ---
ISBN: 9035105257 9789035105256 Year: 1988 Publisher: Amsterdam Bakker


Book
Eten door de eeuwen : de geschiedenis van de culinaire cultuur
Author:
ISBN: 9024645476 Year: 1989 Publisher: Baarn Bosch en Keuning

La faim et l'abondance : histoire de l'alimentation en Europe.
Authors: --- ---
ISBN: 2020136147 9782020136143 Year: 1995 Volume: *3 Publisher: Paris Seuil

Listing 1 - 10 of 77 << page
of 8
>>
Sort by