Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|
Choose an application
Kennis van voedings- en genotmiddelen; afzonderlijk --- samenstelling van voedingsmiddelen --- voedingsleer --- voedingsstoffen --- 628.2 --- Voedingsmiddelen --- Voedingsstoffen
Choose an application
Een niet alledaagse introductie tot de chemie en de fysica van de keuken.
koken (voeding) --- chemie --- voedingsleer --- moleculaire biologie --- Food science and technology --- Chemistry --- voeding --- Al (aluminium) --- fysica --- keukens --- koken --- wetenschap --- 628.1 --- 629 --- 678 --- Chemie --- Chemische reacties --- Fysica --- Koken --- Wetenschap --- Atomen --- Drank --- Eiwetten --- Energie --- Eten --- Koolhydraten --- Kunst --- Moleculen --- Smaak --- Stoffen --- Vetten --- Dranken --- chemische reacties (ler) --- wetenschap (ler) --- 664.1 --- Kooktechnieken --- Receptenleer --- Voeding --- Voedingsmiddelen : chemie --- Gerechten --- Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen --- Bereiden en conserveren van voedings- en genotmiddelen --- Voedings- en genotmiddelen --- (zie ook: onderwijs (wetenschap)) --- PXL-Tech 2016 --- voedingsstoffen --- voedingsmiddelentechnologie --- Wetenschappen --- Chemische reactie --- Groep --- Grafische sector --- Geschiedenis --- Voorlichting
Choose an application
In april eten we radijsjessoep, terwijl ik in de zomer van een salade met watermeloen snoep. In november maken we risotto van brandnetel en als de winter komt, kruip ik met een lekkere rijstpap in de zetel. Met dit prachtige, rijk geïllustreerde kookboek kunnen alle kleine (en grote) chefs elk seizoen aan de slag. Een basiskookboek dat in iedere keuken thuishoort!
629 --- Voeding en gezondheid --- Gerechten(Kookboeken, Recepten) --- koken --- Seizoenen --- Koken --- Koken met kinderen --- 472.33 --- koken met kinderen --- recepten --- Bereiden en conserveren van voedings- en genotmiddelen --- Gerechten --- Kookboeken --- Gerecht (voedsel) --- Seizoen (jaargetijde) --- Kookboek --- Groep
Choose an application
628.2 --- 632.4 --- 678.2 --- Suiker --- Voeding --- 476.13 --- Kennis van voedings- en genotmiddelen; afzonderlijk --- Landbouwgewassen; afzonderlijk --- Kindergarten --- Primary education --- Food science and technology --- informatieve jeugdliteratuur --- WO (wereldoriëntatie)
Choose an application
44
Secondary education --- levensmiddelenonderzoek --- Nutritionary hygiene. Diet --- Higher education --- 612.392 --- Aardappel --- Aardappelbewaring --- Aardappelkwaliteit --- Alcohol --- Azijn --- Bier --- Boter --- Boterkwaliteit --- Bronwater --- Brood --- Broodbewaring --- Broodkwaliteit --- Cacao --- Champignon --- Champignonbewaring --- Champignonkwaliteit --- Chocolade --- Drinkwater --- Ei --- Eierbewaring --- Eierhygiëne --- Eierkwaliteit --- Eiwitten --- Frisdranken (limonade) --- Fruit --- Fruitbewaring --- Fruithygiene --- Fruitkwaliteit --- Fruitsappen --- Graan --- Graankwaliteit --- Groentebewaring --- Groentehygiëne --- Groentekwaliteit --- Groenten --- Honing --- Kaas --- Kaasbewaring --- Kaaskwaliteit --- Koffie --- Koffiekwaliteit --- Koolhydraten --- Kruiden --- Kruidenbewaring --- Kruidenkwaliteit --- Margarine --- Melk --- Melkkwaliteit --- Mineraalwater --- Olie (plantaardige) --- Peulvruchten --- Schaaldieren --- Schelpdieren --- Snoepgoed --- Specerijen --- Suiker --- Thee --- Vetten --- Vis --- Viskwaliteit --- Vlees --- Vleesbewaring --- Vleeshygiëne --- Vleeskwaliteit --- Voedingshygiëne --- Voedingsproducten --- Voedselbewaring --- Wijn --- Wildvlees --- Wildvleeskwaliteit --- Zoetstoffen --- Zoetwaren --- Zout --- 628.1 --- voedingsmiddelen --- voedselveiligheid --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen --- Courses - Syllabuses --- departement Biotechniek 08 --- levensmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- voedselkwaliteit --- voedselverwerking --- opleiding biotechnologie --- Voedingsleer --- Genotmiddelen --- Conservering --- Kwaliteit --- Productie --- Distributie --- Levensmiddelensector --- Voedselproductie --- 664.72 --- Genotmiddel --- Voedingsmiddel --- Conserveren (voeding) --- Kwaliteit (proceskenmerk) --- Distributie (economie)
Choose an application
Toxicology --- voeding --- voedselvergiftiging --- Food science and technology --- voedselveiligheid --- voedingshygiëne --- Alimentation --- Environnement --- Milieu --- Voeding --- 641.1 --- Academic collection --- 641.1/.3 voeding --- 663/664.004.12 voedselveiligheid --- #A9707A --- additieven --- bewaarmiddelen --- carcinogene stoffen --- contaminanten --- gezondheid --- kleurstoffen --- pesticiden --- radioactiviteit --- toxicologie --- wetgeving --- 628.1 --- Bewaarmiddelen --- Carcinogenen --- Contaminanten --- Geneesmiddelen --- Geurstoffen --- Industriële producten --- Kleurstoffen --- Mutagenen --- Mycotoxinen --- Nitrosaminen --- Pesticiden --- Pyrotoxische stoffen --- Radioactiviteit --- Smaakstoffen --- Technologische stoffen --- Teratogenen --- Toxicologie --- Vreemde stoffen --- Zware metalen --- contaminatie --- voedingsmiddelen --- 613.2 --- 628.5 --- Additieven --- Metalen-zware --- Toxiciteit --- Toxicologie (vergiftiging, intoxicatie) --- Voedingshygiëne --- Voedselcontrole --- levensmiddelensector --- voedingsindustrie --- 628.4 --- 664 --- Voeding : gevaarlijke stoffen --- antibiotica --- cadmium --- carcinogenen --- fluor --- groeihormoon --- hormonen --- koolwaterstoffen --- loodintoxicatie (bloedloodwaarden) --- metaalintoxicaties --- nitraat --- nitriet --- smaak --- toxicologie (intoxicatie, vergiftiging) --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- voedingsleer --- ecotoxicologie --- pesticide --- toxine --- voedingsadditief --- voedselchemie --- zware metalen --- Voeding en toxicologie --- Voedingsleer --- Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Alimentation/Nutrition --- Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen --- levensmiddelen --- (zie ook: sportvoeding) --- (zie ook: beroepskanker) --- (zie ook: endocrinologie) --- (zie ook: bedrijfshygiëne) --- (zie ook: voedingshygiëne) --- (zie ook: bestrijdingsmiddel) --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Chemistry --- Chemistry of Food Components --- 641.1 Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Chemistry of Food Components. --- Food --- Analysis --- Quality --- Food contamination --- 620 --- alimentation
Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|