Listing 1 - 2 of 2 |
Sort by
|
Choose an application
Met dit kookboek brengt Velt ingrediënten van het seizoen eenvoudig en heel lekker op smaak. Zo eet je gezond en bewust. En wie weet ontdek je nieuwe groenten. Seizoenen op smaak bevat 47 recepten van Geert Groffen, kok en tuinier.
629.2 --- 478.4 --- 629.39 --- Koken --- Voeding --- Groenten --- Fruit --- Duurzame ontwikkeling --- Biovoeding --- biodiversiteit --- Recepten --- Voedingsmiddelen --- Algemene kookboeken --- Gezondheidseducatie --- Overige bereidingswijzen --- recepten
Choose an application
Kan onze aarde onze eetlust wel aan? De (h)eerlijke keuken geeft als eerste kookboek een eerlijk antwoord op deze vraag. Met meer dan 120 heerlijke internationale recepten wordt het effect van ons eetgedrag op onze natuurlijke omgeving zichtbaar gemaakt. Want wat is nu het verschil tussen aardbeien in de zomer en in de winter, en tussen kasaardbei en een aardbei uit eigen tuin? Geniet van Vuurwerkbroodjes, Tortilla met zalm en spinazie, Nigeriaanse notensoep en Sabayon met kriekenbier, en bepaal aan de hand van de ecologische voetafdruk wat uw invloed is op de natuur.
Aliments naturels -- Recettes --- Cookery --- Cookery (Natural foods) --- Cooking --- Cooking (Health foods) --- Cooking (Natural foods) --- Cooking (Organic foods) --- Cuisine --- Cuisine (Aliments naturels) --- Cuisiner --- Culinair --- Food preparation --- Gerechten --- Health foods --- Koken --- Kookkunst --- Kookkunst (Natuurvoeding) --- Natuurvoeding -- Recepten --- Biodiversiteit --- Biologische voeding --- GGO --- biodiversiteit --- voeding
Listing 1 - 2 of 2 |
Sort by
|