Narrow your search

Library

Arteveldehogeschool (6)

PXL (6)

KBR (5)

Odisee (5)

Thomas More Kempen (5)

UCLL (5)

Hogeschool Gent (4)

Hogeschool West-Vlaanderen (4)

VIVES (4)

AP (3)

More...

Resource type

book (6)

audio (1)


Language

Dutch (6)


Year
From To Submit

2015 (1)

2010 (1)

2009 (1)

2008 (2)

2004 (1)

Listing 1 - 6 of 6
Sort by

Book
Belladonna
Author:
ISBN: 9789001500504 Year: 2010 Volume: *20 Publisher: Groningen/Houten Noordhoff

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Venetië, 1750. Het dorpsmeisje Marietta probeert werk te vinden als keukenhulp. Ze komt terecht in het huis van een aristocratische familie, waar men haar kennis van (geneeskrachtige) kruiden op hoge prijs stelt. Al gauw echter misbruiken ze haar talenten bij allerlei politieke intriges en liefdeszaken. Dat brengt haar in de problemen en zelfs, als gifmengster, in het gevang. Haar grote liefde, een jonge gondelier, brengt redding.


Book
Kruiden fluisteren hun geheimen : een verhaal van kruiden, recepten en hechte vriendschap
Authors: --- --- ---
ISBN: 9020955543 Year: 2004 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Beestig gezond op school : soepmap
Authors: ---
ISBN: 9789059324091 9789059324107 9789059323971 Year: 2008 Publisher: Sint-Niklaas Abimo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het verhaal van de familie Versluis in de Smikkelstraat 7 vormt de rode draad in de interventie "Beestig gezond op school", uitgewerkt door medewerkers van de Arteveldehogeschool. Deze interventie heeft als doel de kleuters een beter voedingsgedrag bij te brengen. Inhoud van de didactische map "Beestig gezond" : - Inleiding - Het huis van de familie Versluis - De kelder van broer een - Het theehuis van pap - De eerste verdieping van opa Sluis - De twee kamers van oom Veggie - De Franse kamer van oma - Het kamertje van broer twee - De vierde verdieping van broer drie - De zolder van het huis van de familie Versluis - Feestjes bij de familie Versluis - Bijlagen De soepmap bevat recepten, fiches en een stappenplan


Book
Curieuzeneuzen 6 : werkboek
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789030144533 9789030144472 9789030144410 9789030144373 9789030144328 9789030144366 9789030144403 9789030144465 9789030144496 9789030144526 9789030144335 9789030144502 9789030144311 9789030144434 9789030144427 9789030144519 9789030144489 9789030144441 9789030144380 Year: 2015 Volume: 5 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

1. huizenjacht - 2. van stukje tot puzzel - 3. een wurm in mijn boek - 4. vers van het veld - 5. mijn job is top

Keywords

Wereldoriëntatie --- Basisonderwijs. --- Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; leermiddelen --- wereldoriëntatie --- lager onderwijs --- leerboeken --- Wereldoriëntatie ; algemeen ; basisonderwijs --- 476.1 --- schoolboeken --- Aardappelen --- Bomen --- Emoties(Gevoelens) --- Geld --- Huizen --- Oorlog --- Ruimtelijke oriëntatie --- Televisie --- 476.11 --- 476 --- basisonderwijs --- didactiek basisonderwijs - wereldoriëntatie --- Schoolbooks - Didactic material --- Aarde --- Diversiteit --- Eerlijke handel --- Kiezen (werkwoord) --- Oorlog en vrede --- Spijsvertering --- Voortplanting --- Zintuigen --- Europa --- Identiteit (Zelfbeeld Zelfkennis) --- Kleding --- Lichaam (Menselijk lichaam) --- Middeleeuwen --- Tijd --- Water --- Geschiedenis --- Bossen --- Familie --- Gezondheid --- Muziek --- Nesten (Vogelnesten) --- Non-verbale communicatie --- Beroepen --- Boeken --- Groenten --- Groepsdynamica --- Verkeer --- Weer (Metereologie) --- 371.67 --- 373.3 --- Bang zijn --- Bodemdieren (Kriebeldieren) --- Dieren op de boerderij --- Eenden --- Heksen --- Hygiëne (Vuil zijn, Zich wassen) --- Kruiden --- Landen --- Musea (Museumbezoek, School en museum) --- Spoken --- Voeding --- 371.67 Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Lager en basisonderwijs --- PXL-Education 2015 --- Lager onderwijs --- Basisonderwijs --- 6e leerjaar lager onderwijs --- 5e leerjaar lager onderwijs --- 1e leerjaar lager onderwijs --- 2e leerjaar lager onderwijs --- 3e leerjaar lager onderwijs --- 4e leerjaar lager onderwijs --- Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; leermiddelen


Book
Levensmiddelenleer
Authors: ---
ISBN: 9789055746095 Year: 2008 Publisher: Baarn HB Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

44

Keywords

Secondary education --- levensmiddelenonderzoek --- Nutritionary hygiene. Diet --- Higher education --- 612.392 --- Aardappel --- Aardappelbewaring --- Aardappelkwaliteit --- Alcohol --- Azijn --- Bier --- Boter --- Boterkwaliteit --- Bronwater --- Brood --- Broodbewaring --- Broodkwaliteit --- Cacao --- Champignon --- Champignonbewaring --- Champignonkwaliteit --- Chocolade --- Drinkwater --- Ei --- Eierbewaring --- Eierhygiëne --- Eierkwaliteit --- Eiwitten --- Frisdranken (limonade) --- Fruit --- Fruitbewaring --- Fruithygiene --- Fruitkwaliteit --- Fruitsappen --- Graan --- Graankwaliteit --- Groentebewaring --- Groentehygiëne --- Groentekwaliteit --- Groenten --- Honing --- Kaas --- Kaasbewaring --- Kaaskwaliteit --- Koffie --- Koffiekwaliteit --- Koolhydraten --- Kruiden --- Kruidenbewaring --- Kruidenkwaliteit --- Margarine --- Melk --- Melkkwaliteit --- Mineraalwater --- Olie (plantaardige) --- Peulvruchten --- Schaaldieren --- Schelpdieren --- Snoepgoed --- Specerijen --- Suiker --- Thee --- Vetten --- Vis --- Viskwaliteit --- Vlees --- Vleesbewaring --- Vleeshygiëne --- Vleeskwaliteit --- Voedingshygiëne --- Voedingsproducten --- Voedselbewaring --- Wijn --- Wildvlees --- Wildvleeskwaliteit --- Zoetstoffen --- Zoetwaren --- Zout --- 628.1 --- voedingsmiddelen --- voedselveiligheid --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen --- Courses - Syllabuses --- departement Biotechniek 08 --- levensmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- voedselkwaliteit --- voedselverwerking --- opleiding biotechnologie --- Voedingsleer --- Genotmiddelen --- Conservering --- Kwaliteit --- Productie --- Distributie --- Levensmiddelensector --- Voedselproductie --- 664.72 --- Genotmiddel --- Voedingsmiddel --- Conserveren (voeding) --- Kwaliteit (proceskenmerk) --- Distributie (economie)


Multi
STW integrale opdrachten 3/4 : wil je mijn soesje zijn?
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789048618736 9789048601905 9789048601783 9789048601929 9789048600670 9789048600489 9789048600472 9789048601554 9789048601912 9789048601790 9789048601547 9789048600922 9789048602315 9789048601967 9789048601295 9789048601004 9789048601653 9789048602070 9789048602087 9789048602650 9789048602667 9789048600083 9789048600199 9789048605637 9789048600359 9048618738 Year: 2009 Publisher: Brugge Die Keure

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Welke culturele bagage heeft u nodig om in onze samenleving kranten te volgen, gesprekken te voeren of zelfs te solliciteren in de culturele sector?In 18 hoofdstukken geeft dit boek de essentie van een kunstvorm weer, gaande van klassieke muziek tot mode, van theater tot beeldende kunst. Per discipline ontdekt de lezer welke artiesten en gezelschappen spraakmakend zijn, hoe het er achter de schermen aan toegaat en welke themas actueel zijn. De auteur loodst u door het culturele landschap en legt u op een heldere manier uit welke clichés over een kunstvorm bestaan en waarom liefhebbers er passioneel van houden. Wie houdwatervrees heeft voor het gat in zijn cultuur, kan die met dit boek overwinnen.

Keywords

Sociaal-technische wetenschappen. --- Zuidoost-Azië. --- Cultuur --- Kunst --- Vlaanderen. --- cultuurtrends --- cultuur --- cultuursociologie --- Organization theory --- Sociology of cultural policy --- Public administration --- cultuurgeschiedenis --- Kunst ; Vlaanderen --- Cultuur ; Vlaanderen --- Creatieve activiteiten --- Cultuurbeleid --- Culturele sector --- 497.3 --- cultuurbeleid --- Vlaanderen --- cultuursector --- cultuurmanagement --- kunstensector --- cultuurbeleid - in landelijk verband --- 008.1 --- Culture --- Belgium --- Flanders (Belgium) --- Art [Flemish ] --- 20th century --- 21st century --- departement Lerarenopleiding 09 --- STW: sociaal technische wetenschappen --- handboeken secundair onderwijs --- STW --- leerboeken --- secundair onderwijs --- 487.4 --- huishoudkunde --- schoolboeken --- Onderwijsleermiddelen --- Secundair onderwijs --- Sociale en technische wetenschappen --- Voeding - verzorging --- Voeding-verzorging --- AIDS --- Aardappelen --- Derde wereld --- Etikettering --- Etiquette --- Fruit --- Hygiëne --- Kruiden --- Middeleeuwen --- Ontbijt --- Rijst --- Roomijs --- Sinterklaas --- Soep --- Voeding --- Wintergroenten --- Zomergroenten --- Aids --- Chemie ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- Gebak --- Groenten --- IJs (water) --- Labels --- Ontwikkelingslanden --- Sinterklaasfeest --- Sociaal-technische wetenschappen: secundair onderwijs: leermiddelen --- Soepen --- Voedingsleer ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- didactiek secundair onderwijs - huishoudkunde, voeding --- Huishoudkunde --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Winter --- Technisch secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Integrale opdracht --- Snoep --- Voedingsgewoonten --- Seksuele opvoeding --- Lunch --- Zomer --- Bacteriën --- Geschiedenis --- Kostuumkunde --- Consumptie-ijs --- Etiketten --- Omgangsvormen --- Symbolen --- Spanje --- Don Quichot --- Spaanse keuken --- Zuidoost-Azië --- Diepvriezen --- Bewaren --- Soezen --- Valentijndag --- Nagerechten --- Proeven (wetenschappen) --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Vlees --- Visgerechten --- Studiekeuzebegeleiding --- Kunsten --- Overzicht --- Cultuureducatie --- Toerisme --- Emigratie --- Proef (wetenschap) --- Gezondheidsopvoeding --- Bacterie --- Drank --- Gezondheid --- Geneeskunde --- Techniek (wetenschap) --- Atlas --- Museum --- Voedingsgewoonte --- Visgerecht --- Ontwikkelingsland --- Relationele en seksuele vorming --- Etiket --- Omgangsvorm --- Symbool --- Kruid --- Groente --- Middagmaaltijd --- Diepvries --- Bewaring --- Soes --- Valentijnsdag --- Nagerecht

Listing 1 - 6 of 6
Sort by