Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|
Choose an application
Venetië, 1750. Het dorpsmeisje Marietta probeert werk te vinden als keukenhulp. Ze komt terecht in het huis van een aristocratische familie, waar men haar kennis van (geneeskrachtige) kruiden op hoge prijs stelt. Al gauw echter misbruiken ze haar talenten bij allerlei politieke intriges en liefdeszaken. Dat brengt haar in de problemen en zelfs, als gifmengster, in het gevang. Haar grote liefde, een jonge gondelier, brengt redding.
genre-thema"">
Choose an application
Kruiden --- Gerechten --- Knutselen met natuurlijke materialen --- Knutselen --- Jeugdliteratuur --- Jeugdboeken 10-12 jaar --- Prentenboeken --- 637.4 --- Gerechten met kruiden --- Groenteteelt - Kruidenteelt --- Kruid --- Gerecht (voedsel) --- Young adultliteratuur --- Activiteit --- Gips --- Hout --- Karton --- Textiel --- Papier --- Piepschuim --- Wegwerpartikel --- Wol --- Drukdrager --- Kleding --- Ontwerpen --- Design --- Vlaanderen --- Vlaams --- Emigratie
Choose an application
Het verhaal van de familie Versluis in de Smikkelstraat 7 vormt de rode draad in de interventie "Beestig gezond op school", uitgewerkt door medewerkers van de Arteveldehogeschool. Deze interventie heeft als doel de kleuters een beter voedingsgedrag bij te brengen. Inhoud van de didactische map "Beestig gezond" : - Inleiding - Het huis van de familie Versluis - De kelder van broer een - Het theehuis van pap - De eerste verdieping van opa Sluis - De twee kamers van oom Veggie - De Franse kamer van oma - Het kamertje van broer twee - De vierde verdieping van broer drie - De zolder van het huis van de familie Versluis - Feestjes bij de familie Versluis - Bijlagen De soepmap bevat recepten, fiches en een stappenplan
Gezondheidsvoorlichting --- Kleuteronderwijs --- Voeding en gezondheid. --- Voedingsgewoonten. --- Kleuteronderwijs. --- Didactiek. --- Schoolmaaltijden. --- Soepen. --- WO (wereldoriëntatie) --- voedingsleer --- Nutritionary hygiene. Diet --- Didactics of social education --- kleuteronderwijs --- Didactics of Kindergarten --- gezondheid --- voedingsgewoonten --- kleuteronderwijs (doelgroep) --- prentenboeken (genre) --- 083156.jpg --- Soepen --- Gezondheidsvoorlichting ; kleuteronderwijs --- gezondheidsopvoeding --- kleuters --- koken met kinderen --- voeding --- voedingsdriehoek --- Gerechten(Kookboeken, Recepten) --- Gezondheid --- Lager onderwijs --- Voedingsdriehoek --- 628 --- 471.43 --- Kleuteronderwijs (Voorschoolse educatie) --- Koken met kinderen --- Voeding en gezondheid --- Voeding --- 471.43 ) Wereldoriëntatie --- actieve voedingsdriehoek --- gezonde voeding --- groenten --- kruiden --- prentenboeken --- soeprecepten --- 613.221 --- Kleuters --- Prentenboeken ; verhalend --- Prentenboeken --- Voedingsleer ; kleuteronderwijs --- Wereldoriëntatie --- Gezonde voeding --- 472.4 --- 083160.jpg --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Onderzoek Ahs --- Gerechten --- 083157.jpg --- voeding (themawoord fictie) --- gezondheidsleer --- Gezondheidsopvoeding --- Onderzoek Arteveldehogeschool --- Drank --- Gerecht (voedsel) --- Leesboeken ; kleuters.
Choose an application
1. huizenjacht - 2. van stukje tot puzzel - 3. een wurm in mijn boek - 4. vers van het veld - 5. mijn job is top
Wereldoriëntatie --- Basisonderwijs. --- Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; leermiddelen --- wereldoriëntatie --- lager onderwijs --- leerboeken --- Wereldoriëntatie ; algemeen ; basisonderwijs --- 476.1 --- schoolboeken --- Aardappelen --- Bomen --- Emoties(Gevoelens) --- Geld --- Huizen --- Oorlog --- Ruimtelijke oriëntatie --- Televisie --- 476.11 --- 476 --- basisonderwijs --- didactiek basisonderwijs - wereldoriëntatie --- Schoolbooks - Didactic material --- Aarde --- Diversiteit --- Eerlijke handel --- Kiezen (werkwoord) --- Oorlog en vrede --- Spijsvertering --- Voortplanting --- Zintuigen --- Europa --- Identiteit (Zelfbeeld Zelfkennis) --- Kleding --- Lichaam (Menselijk lichaam) --- Middeleeuwen --- Tijd --- Water --- Geschiedenis --- Bossen --- Familie --- Gezondheid --- Muziek --- Nesten (Vogelnesten) --- Non-verbale communicatie --- Beroepen --- Boeken --- Groenten --- Groepsdynamica --- Verkeer --- Weer (Metereologie) --- 371.67 --- 373.3 --- Bang zijn --- Bodemdieren (Kriebeldieren) --- Dieren op de boerderij --- Eenden --- Heksen --- Hygiëne (Vuil zijn, Zich wassen) --- Kruiden --- Landen --- Musea (Museumbezoek, School en museum) --- Spoken --- Voeding --- 371.67 Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Lager en basisonderwijs --- PXL-Education 2015 --- Lager onderwijs --- Basisonderwijs --- 6e leerjaar lager onderwijs --- 5e leerjaar lager onderwijs --- 1e leerjaar lager onderwijs --- 2e leerjaar lager onderwijs --- 3e leerjaar lager onderwijs --- 4e leerjaar lager onderwijs --- Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; leermiddelen
Choose an application
44
Secondary education --- levensmiddelenonderzoek --- Nutritionary hygiene. Diet --- Higher education --- 612.392 --- Aardappel --- Aardappelbewaring --- Aardappelkwaliteit --- Alcohol --- Azijn --- Bier --- Boter --- Boterkwaliteit --- Bronwater --- Brood --- Broodbewaring --- Broodkwaliteit --- Cacao --- Champignon --- Champignonbewaring --- Champignonkwaliteit --- Chocolade --- Drinkwater --- Ei --- Eierbewaring --- Eierhygiëne --- Eierkwaliteit --- Eiwitten --- Frisdranken (limonade) --- Fruit --- Fruitbewaring --- Fruithygiene --- Fruitkwaliteit --- Fruitsappen --- Graan --- Graankwaliteit --- Groentebewaring --- Groentehygiëne --- Groentekwaliteit --- Groenten --- Honing --- Kaas --- Kaasbewaring --- Kaaskwaliteit --- Koffie --- Koffiekwaliteit --- Koolhydraten --- Kruiden --- Kruidenbewaring --- Kruidenkwaliteit --- Margarine --- Melk --- Melkkwaliteit --- Mineraalwater --- Olie (plantaardige) --- Peulvruchten --- Schaaldieren --- Schelpdieren --- Snoepgoed --- Specerijen --- Suiker --- Thee --- Vetten --- Vis --- Viskwaliteit --- Vlees --- Vleesbewaring --- Vleeshygiëne --- Vleeskwaliteit --- Voedingshygiëne --- Voedingsproducten --- Voedselbewaring --- Wijn --- Wildvlees --- Wildvleeskwaliteit --- Zoetstoffen --- Zoetwaren --- Zout --- 628.1 --- voedingsmiddelen --- voedselveiligheid --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen --- Courses - Syllabuses --- departement Biotechniek 08 --- levensmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- voedselkwaliteit --- voedselverwerking --- opleiding biotechnologie --- Voedingsleer --- Genotmiddelen --- Conservering --- Kwaliteit --- Productie --- Distributie --- Levensmiddelensector --- Voedselproductie --- 664.72 --- Genotmiddel --- Voedingsmiddel --- Conserveren (voeding) --- Kwaliteit (proceskenmerk) --- Distributie (economie)
Choose an application
Welke culturele bagage heeft u nodig om in onze samenleving kranten te volgen, gesprekken te voeren of zelfs te solliciteren in de culturele sector?In 18 hoofdstukken geeft dit boek de essentie van een kunstvorm weer, gaande van klassieke muziek tot mode, van theater tot beeldende kunst. Per discipline ontdekt de lezer welke artiesten en gezelschappen spraakmakend zijn, hoe het er achter de schermen aan toegaat en welke themas actueel zijn. De auteur loodst u door het culturele landschap en legt u op een heldere manier uit welke clichés over een kunstvorm bestaan en waarom liefhebbers er passioneel van houden. Wie houdwatervrees heeft voor het gat in zijn cultuur, kan die met dit boek overwinnen.
Sociaal-technische wetenschappen. --- Zuidoost-Azië. --- Cultuur --- Kunst --- Vlaanderen. --- cultuurtrends --- cultuur --- cultuursociologie --- Organization theory --- Sociology of cultural policy --- Public administration --- cultuurgeschiedenis --- Kunst ; Vlaanderen --- Cultuur ; Vlaanderen --- Creatieve activiteiten --- Cultuurbeleid --- Culturele sector --- 497.3 --- cultuurbeleid --- Vlaanderen --- cultuursector --- cultuurmanagement --- kunstensector --- cultuurbeleid - in landelijk verband --- 008.1 --- Culture --- Belgium --- Flanders (Belgium) --- Art [Flemish ] --- 20th century --- 21st century --- departement Lerarenopleiding 09 --- STW: sociaal technische wetenschappen --- handboeken secundair onderwijs --- STW --- leerboeken --- secundair onderwijs --- 487.4 --- huishoudkunde --- schoolboeken --- Onderwijsleermiddelen --- Secundair onderwijs --- Sociale en technische wetenschappen --- Voeding - verzorging --- Voeding-verzorging --- AIDS --- Aardappelen --- Derde wereld --- Etikettering --- Etiquette --- Fruit --- Hygiëne --- Kruiden --- Middeleeuwen --- Ontbijt --- Rijst --- Roomijs --- Sinterklaas --- Soep --- Voeding --- Wintergroenten --- Zomergroenten --- Aids --- Chemie ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- Gebak --- Groenten --- IJs (water) --- Labels --- Ontwikkelingslanden --- Sinterklaasfeest --- Sociaal-technische wetenschappen: secundair onderwijs: leermiddelen --- Soepen --- Voedingsleer ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- didactiek secundair onderwijs - huishoudkunde, voeding --- Huishoudkunde --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Winter --- Technisch secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Integrale opdracht --- Snoep --- Voedingsgewoonten --- Seksuele opvoeding --- Lunch --- Zomer --- Bacteriën --- Geschiedenis --- Kostuumkunde --- Consumptie-ijs --- Etiketten --- Omgangsvormen --- Symbolen --- Spanje --- Don Quichot --- Spaanse keuken --- Zuidoost-Azië --- Diepvriezen --- Bewaren --- Soezen --- Valentijndag --- Nagerechten --- Proeven (wetenschappen) --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Vlees --- Visgerechten --- Studiekeuzebegeleiding --- Kunsten --- Overzicht --- Cultuureducatie --- Toerisme --- Emigratie --- Proef (wetenschap) --- Gezondheidsopvoeding --- Bacterie --- Drank --- Gezondheid --- Geneeskunde --- Techniek (wetenschap) --- Atlas --- Museum --- Voedingsgewoonte --- Visgerecht --- Ontwikkelingsland --- Relationele en seksuele vorming --- Etiket --- Omgangsvorm --- Symbool --- Kruid --- Groente --- Middagmaaltijd --- Diepvries --- Bewaring --- Soes --- Valentijnsdag --- Nagerecht
Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|