Narrow your search

Library

Odisee (3)

PXL (3)

Arteveldehogeschool (2)

AP (1)

EHC (1)

Hogeschool Gent (1)

KBR (1)

KU Leuven (1)

Thomas More Kempen (1)

UCLL (1)

More...

Resource type

book (3)


Language

Dutch (3)


Year
From To Submit

2009 (1)

2008 (1)

2005 (1)

Listing 1 - 3 of 3
Sort by

Book
Hoe wordt chocolade gemaakt?
Authors: ---
ISBN: 9789055663637 Year: 2009 Publisher: Etten - Leur De Laude Scriptorium

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Het mysterie van de bienoboon
Authors: ---
ISBN: 9054613777 Year: 2005 Publisher: Mechelen Baeckens Books

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Op de speelplaats gonst het van de opgewonden kinderstemmen. Er is een nieuwe rage gelanceerd. De gladde jongens en de rijke kinderen verhandelen BIENOletters tegen woekerprijzen Want de 5 verschillende letters van de nieuwe BIENO-chocoladerepen levern voor 50 geluksvogels een geldprijs van 1000 europ op. Max en Jake, zijn beste vriend, gaan ervoor. Als Max vol hoop een zuurverdiende euro in een snoepautomaat stopt, rolt in plaats van BIENOBAAR, een rare boon uit de automaat. Wat is dat nu? Het verhaal neemt een plotse wending. (Bron: covertekst)


Book
Levensmiddelenleer
Authors: ---
ISBN: 9789055746095 Year: 2008 Publisher: Baarn HB Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

44

Keywords

Secondary education --- levensmiddelenonderzoek --- Nutritionary hygiene. Diet --- Higher education --- 612.392 --- Aardappel --- Aardappelbewaring --- Aardappelkwaliteit --- Alcohol --- Azijn --- Bier --- Boter --- Boterkwaliteit --- Bronwater --- Brood --- Broodbewaring --- Broodkwaliteit --- Cacao --- Champignon --- Champignonbewaring --- Champignonkwaliteit --- Chocolade --- Drinkwater --- Ei --- Eierbewaring --- Eierhygiëne --- Eierkwaliteit --- Eiwitten --- Frisdranken (limonade) --- Fruit --- Fruitbewaring --- Fruithygiene --- Fruitkwaliteit --- Fruitsappen --- Graan --- Graankwaliteit --- Groentebewaring --- Groentehygiëne --- Groentekwaliteit --- Groenten --- Honing --- Kaas --- Kaasbewaring --- Kaaskwaliteit --- Koffie --- Koffiekwaliteit --- Koolhydraten --- Kruiden --- Kruidenbewaring --- Kruidenkwaliteit --- Margarine --- Melk --- Melkkwaliteit --- Mineraalwater --- Olie (plantaardige) --- Peulvruchten --- Schaaldieren --- Schelpdieren --- Snoepgoed --- Specerijen --- Suiker --- Thee --- Vetten --- Vis --- Viskwaliteit --- Vlees --- Vleesbewaring --- Vleeshygiëne --- Vleeskwaliteit --- Voedingshygiëne --- Voedingsproducten --- Voedselbewaring --- Wijn --- Wildvlees --- Wildvleeskwaliteit --- Zoetstoffen --- Zoetwaren --- Zout --- 628.1 --- voedingsmiddelen --- voedselveiligheid --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen --- Courses - Syllabuses --- departement Biotechniek 08 --- levensmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- voedselkwaliteit --- voedselverwerking --- opleiding biotechnologie --- Voedingsleer --- Genotmiddelen --- Conservering --- Kwaliteit --- Productie --- Distributie --- Levensmiddelensector --- Voedselproductie --- 664.72 --- Genotmiddel --- Voedingsmiddel --- Conserveren (voeding) --- Kwaliteit (proceskenmerk) --- Distributie (economie)

Listing 1 - 3 of 3
Sort by