Narrow your search

Library

AP (1)

Arteveldehogeschool (1)

Hogeschool Gent (1)

KBR (1)

KU Leuven (1)

Odisee (1)

PXL (1)

UAntwerpen (1)

UCLL (1)

UGent (1)

More...

Resource type

book (1)


Language

Dutch (1)


Year
From To Submit

2011 (1)

Listing 1 - 1 of 1
Sort by

Book
Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering
Authors: --- ---
ISBN: 9789048611911 Year: 2011 Publisher: Brugge Die Keure

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen. De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen. Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssytemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden. (Bron : covertekst)

Keywords

Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Microbiology. --- Microbiology --- storage --- Détérioration --- Deterioration --- Contamination --- Keeping quality --- Food preservation --- voedingstechnologie --- contaminatie --- voedingsmiddelenindustrie --- voorspellend modelleren --- voedselvergiftiging --- Food science and technology --- voedselmicrobiologie --- reinigingstechnieken --- conserveren --- bewaarmiddelen --- voedselveiligheid --- voedselinfectie --- voedselproduktie --- toegepaste microbiologie --- 579.67 --- 641 --- 664.8 --- 641.1 --- microbiologie --- voeding --- voedingsmiddelentechnologie --- Microbiologie --- Voedingshygiëne --- Voedselbewaring --- Bederf van voedingsmiddelen --- Besmetting --- Bewaring --- Desinfectie --- Levensmiddelentechnologie --- Reinigen --- Voedselpathogenen --- 664.3 --- Voeding --- Voeding; microbiologie --- 664.8 Preservation of organic edible substances (in general). Preservation of plant, vegetable products --- Preservation of organic edible substances (in general). Preservation of plant, vegetable products --- 579.67 Food microbiology --- Food microbiology --- Food. Cooking. Dishes --- levensmiddelen --- departement Biotechniek 11 --- levensmiddelentechnologie --- conservering --- opleiding biotechnologie --- Deterioration. --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Voedingsmiddelen --- Voeding-Verzorging --- Voedselveiligheid --- Voedselvergiftiging --- Hygiëne --- Conserveren (voeding) --- Voedingsmiddel --- Verzorging-Voeding --- Drank --- Gezondheid

Listing 1 - 1 of 1
Sort by