Listing 1 - 1 of 1 |
Sort by
|
Choose an application
Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen. De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen. Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssytemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden. (Bron : covertekst)
Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Microbiology. --- Microbiology --- storage --- Détérioration --- Deterioration --- Contamination --- Keeping quality --- Food preservation --- voedingstechnologie --- contaminatie --- voedingsmiddelenindustrie --- voorspellend modelleren --- voedselvergiftiging --- Food science and technology --- voedselmicrobiologie --- reinigingstechnieken --- conserveren --- bewaarmiddelen --- voedselveiligheid --- voedselinfectie --- voedselproduktie --- toegepaste microbiologie --- 579.67 --- 641 --- 664.8 --- 641.1 --- microbiologie --- voeding --- voedingsmiddelentechnologie --- Microbiologie --- Voedingshygiëne --- Voedselbewaring --- Bederf van voedingsmiddelen --- Besmetting --- Bewaring --- Desinfectie --- Levensmiddelentechnologie --- Reinigen --- Voedselpathogenen --- 664.3 --- Voeding --- Voeding; microbiologie --- 664.8 Preservation of organic edible substances (in general). Preservation of plant, vegetable products --- Preservation of organic edible substances (in general). Preservation of plant, vegetable products --- 579.67 Food microbiology --- Food microbiology --- Food. Cooking. Dishes --- levensmiddelen --- departement Biotechniek 11 --- levensmiddelentechnologie --- conservering --- opleiding biotechnologie --- Deterioration. --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Voedingsmiddelen --- Voeding-Verzorging --- Voedselveiligheid --- Voedselvergiftiging --- Hygiëne --- Conserveren (voeding) --- Voedingsmiddel --- Verzorging-Voeding --- Drank --- Gezondheid
Listing 1 - 1 of 1 |
Sort by
|