Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|
Choose an application
Meer en meer mensen kiezen voor natuurvoeding. De grappige illustraties en de gemakkelijke receptjes maken het geheel vlot verteerbaar.
natuurvoeding --- 642.4 --- 641.5 ) Kookboeken --- biovoeding --- Natuurvoeding --- Natuurvoeding: gids --- voedingsleer - algemeen --- recepten --- 472.33 --- Koken met kinderen --- voeding --- gezondheidspromotie --- Nutritionary hygiene. Diet --- gezondheid --- Didactics of social education --- voedingsleer --- WO (wereldoriëntatie) --- kinderkookboeken (genre)
Choose an application
Kan onze aarde onze eetlust wel aan? De (h)eerlijke keuken geeft als eerste kookboek een eerlijk antwoord op deze vraag. Met meer dan 120 heerlijke internationale recepten wordt het effect van ons eetgedrag op onze natuurlijke omgeving zichtbaar gemaakt. Want wat is nu het verschil tussen aardbeien in de zomer en in de winter, en tussen kasaardbei en een aardbei uit eigen tuin? Geniet van Vuurwerkbroodjes, Tortilla met zalm en spinazie, Nigeriaanse notensoep en Sabayon met kriekenbier, en bepaal aan de hand van de ecologische voetafdruk wat uw invloed is op de natuur.
Aliments naturels -- Recettes --- Cookery --- Cookery (Natural foods) --- Cooking --- Cooking (Health foods) --- Cooking (Natural foods) --- Cooking (Organic foods) --- Cuisine --- Cuisine (Aliments naturels) --- Cuisiner --- Culinair --- Food preparation --- Gerechten --- Health foods --- Koken --- Kookkunst --- Kookkunst (Natuurvoeding) --- Natuurvoeding -- Recepten --- Biodiversiteit --- Biologische voeding --- GGO --- biodiversiteit --- voeding
Choose an application
voeding: ecologisch --- kookboeken (genre) --- biologische voeding --- Nutritionary hygiene. Diet --- Housekeeping --- Gerechten --- Natuurvoeding --- ecologische voeding --- 629.2 --- voedingsleer (gez)
Choose an application
Thomas Van de Water is fotograaf, leraar fotografie, food-blogger en vooral een bon vivant, smulpaap, lekkerbek... Wat velen echter niet weten, is dat Thomas ook diabeet is. En wat velen ook niet weten: het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Een tijdje geleden dacht hij: waarom mijn verschillende passies niet eens combineren met mijn diabetes? Op zijn veelgelezen en -geprezen blog filet-pur.be combineerde hij reeds langer food en fotografie. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging: een kookboek voor diabeten en andere lekkerbekken. Diabeet is een boek met beproefde recepten die zich door de jaren heen gevormd hebben. Van klassiekers tot frisse, hedendaagse gerechten. Van een eenvoudige soep over een smakelijk belegde boterham tot een feestelijke maaltijd of een heerlijk dessert. Allemaal goed voor diabeten én niet-diabeten. Alle gecheckt en gedubbelcheckt door Marianne en Iris, twee diëtistes die ook de voedingswaarden hebben berekend. Gerechten met als rode draad: evenwicht. Een evenwicht tussen groenten, fruit, vis, vlees, koolhydraten... En bovenal een evenwicht tussen gezond eten en genieten.
cookbooks --- kookboeken (genre) --- Pathology of the metabolism --- recipes --- diabetes mellitus --- Aliments naturels -- Recettes --- Cookery --- Cookery (Natural foods) --- Cooking --- Cooking (Health foods) --- Cooking (Natural foods) --- Cooking (Organic foods) --- Cuisine --- Cuisine (Aliments naturels) --- Cuisiner --- Culinair --- Food preparation --- Gerechten --- Health foods --- Koken --- Kookkunst --- Kookkunst (Natuurvoeding) --- Natuurvoeding -- Recepten --- diabetes --- dietetiek --- Diabetes --- Diet therapy --- Recipes
Choose an application
Aliments naturels -- Recettes --- Cookery --- Cookery (Natural foods) --- Cooking --- Cooking (Health foods) --- Cooking (Natural foods) --- Cooking (Organic foods) --- Cuisine --- Cuisine (Aliments naturels) --- Cuisiner --- Culinair --- Food preparation --- Gerechten --- Health foods --- Koken --- Kookkunst --- Kookkunst (Natuurvoeding) --- Natuurvoeding -- Recepten --- biologische voeding --- 629.2 --- voeding (lt) --- koken (lt) --- kookboeken (genre) --- Nutritionary hygiene. Diet --- Housekeeping --- 620 --- vegetarisch kookboek --- voeding --- alimentation
Choose an application
Kom je aan van aardappelen? Hoeveel cholesterol bevatten eieren? Zijn lightproducten goed of slecht? Is aspartaam kankerverwekkend? Beschermt knoflook tegen chronische ziekten? Hoe gezond is koffie? En zijn biologische voedingsmiddelen echt zoveel gezonder? Voeding is geen exacte wetenschap en in de massa aan voedingsinformatie is het steeds moeilijker te bepalen wat goed is en wat niet. Bovendien sturen marketingafdelingen van voedingsbedrijven vaak boodschappen de wereld in die helemaal niet of slechts gedeeltelijk wetenschappelijk correct zijn. Dat maakt het voor de consument allemaal nog complexer. Wat moet ik nu nog eten? Wie mag ik nog geloven? Word ik elke dag langzaam maar zeker vergiftigd? In Goed eten krijg je een duidelijk antwoord op de meest essentiële voedingsvragen. Het is verplichte lectuur voor iedereen die zich afvraagt of gezond eten überhaupt nog mogelijk is en die inziet dat kennis en wetenschap hand in hand moeten gaan om gezond te consumeren.
628.4 --- voedingsgewoonten --- voeding (lt) --- voedingsmiddelen (lt) --- voedingsleer --- 613.2 --- Voeding --- Voedingsmiddelen --- Gezondheid --- Voedingsleer; algemeen --- Voedingsleer --- Voedingsindustrie --- Voeding-Verzorging --- Voedselveiligheid --- Zwangerschap --- Dieetleer --- Vermageren --- Darmcarcinoom --- Preventieve gezondheidszorg --- Preventie --- Cardiologie --- Cholesterol --- Sport en voeding --- Sport --- Ecologische landbouw --- Natuurvoeding --- Vegetarisme --- Voedingssupplementen --- Hart- en vaatziekten --- Obesitas --- Voedingsmiddel --- Verzorging-Voeding --- Dieet --- Vermagering --- Darmkanker --- Biologische voeding --- Voedingssupplement --- Hart- en vaatziekte --- Veeteelt --- Tuinbouw --- Technologie --- Maatschappij --- Gerecht (voedsel) --- Drank
Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|