Union Catalogue of Belgian Libraries
Listing 1 - 10 of 37
|
<<
page
>>
|
Sort by
|
Digital
Gheboden ende wtgeroepen ... den XXVII. februarij M.D.XCV. : Men condicht ... dat ... egheen tapper oft tafelhouder ... sal moghen innelegghen Meerts bier, t'zo buyten-inlants bier, oft hier binnen gebrouwen, midts ... te betalen ...
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Por el mundo de la diosa gastérea: una exhibición en el Museo-Biblioteca la Casa del Libro
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Den verstandighen kock, ofte Sorghvuldighe huyshoudtster : beschryvende hoe men op de beste en bequaemste manier alderhande spysen sal koocken, stooven, braeden, backen, en bereyden ... oock om veel-derleye slagh van taerten en pasteyen toe te stellen
Year: 1750
Publisher: Antwerpen by Andreas Paulus Colpyn
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Le patissier françois
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
De verstandige kok, of Sorgvuldige huyshoudster ... beschrijvende hoe men ... alderhande spijsen sal kooken ... ook om veelderley slag van taarten ... toe te stellen
Year: 1702
Publisher: Amsterdam by de wed. van Gysbert de Groot
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Digital
Dat playsant hofken van recepten, in het welcke gheplant zijn diversche boomkens ende bloemkens van naturael philosophie
Year: 1600
Publisher: Hantwerpen by Pauwels Stroobant
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Beschryving van de moes- en keuken-tuin, zo van alle vrugten, planten en kruiden die men in dezelve plant
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Backstage kitchen
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Gastronomy : a catalogue of books on cookery, nutrition, domestic economy, drinking, and the history of taste
Author:
Kinmont, Ben
Year: 1999
Publisher: New York, N.Y. Antinomian Press
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Book
Een kwestie van smaak: menu's, kookboeken en culinaire archivalia, catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling
![](/uniCatImages/spinner.gif)
Loading...
Export citation
Choose an application
Listing 1 - 10 of 37
|
<<
page
>>
|
Sort by
|