Narrow your search
Listing 1 - 10 of 28 << page
of 3
>>
Sort by
Principles of human nutrition
Author:
ISBN: 0632058110 Year: 2003 Publisher: Malden, Mass. : Blackwell Science,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Celmetabolisme : basisfuncties
Authors: ---
ISBN: 9054872373 Year: 1999 Publisher: Brussel Vubpress

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Metabolisme.
Author:
ISBN: 9789031382248 Year: 2010 Publisher: Houten Bohn Stafleu Van Loghum

Products of primary metabolism
Author:
ISBN: 3527283161 Year: 1996 Volume: 6 Publisher: Weinheim ; New York ; Tokyo VCH


Book
Biology : a global approach
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9781292170435 1292170433 9781292170565 Year: 2017 Publisher: New York ; Harlow : Pearson,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Textbook of biochemistry with clinical correlations.
Author:
ISBN: 0471411361 9780471411369 Year: 2002 Publisher: New York : Wiley-Liss,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Lipids from alpha to omega.
Author:
ISBN: 2742002510 Year: 1999 Publisher: Montrouge : John Libbey Eurotext,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Handboek voeding : van basisconcepten tot metabolisme
Authors: --- --- --- ---
ISBN: 9789462927582 Year: 2017 Publisher: Leuven Acco

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Handboek Voeding is een unieke samenwerking tussen docenten van verschillende Belgische universitaire instellingen en hogescholen. De materie wordt op een hybride manier aangereikt aan de lezer: deels op papier, deels digitaal. In dit papieren deel krijgt de lezer een uitgebreid overzicht van de basisconcepten en principes die relevant zijn voor humane voeding. In het digitale deel, terug te vinden op het online leerplatform Sofia, wordt dieper ingegaan op praktische toepassingen en op recente wetenschappelijke bevindingen. De combinatie van papier en digitaal leerplatform laat de auteurs toe om telkens in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in het domein van voedingsleer. Het Handboek Voeding is modulair opgebouwd. De eerste module spitst zich toe op algemene aspecten van de voedingsleer die studenten moeten beheersen. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de verschillende macronutriënten, water, alcohol en de verschillende micronutriënten. Dit boek besteedt ook aandacht aan stoffen in onze voeding waarvan de functie vaak nog niet of niet helemaal gekend is ? de zogenaamde bioactieve voedingstoffen ? en staat stil bij de rol van de microbiota in relatie tot het menselijke voedingspatroon. De verschillende modules bestaan telkens uit een combinatie van het boek en het digitale platform.


Book
Biochemie : basiscursus voor biologische en industriële studierichtingen en voor opleidingen tot verpleegkundige of klinisch laborant
Authors: ---
ISBN: 9026031726 Year: 1986 Publisher: Oostmalle De Sikkel

Listing 1 - 10 of 28 << page
of 3
>>
Sort by