Listing 1 - 10 of 28 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Nutrition. --- Metabolism. --- Nutrition --- Métabolisme --- Métabolisme
Choose an application
Biologie cellulaire --- Celbiologie --- Metabolisme --- biologie --- 573.2 --- Biologie de la cellule --- Métabolisme --- (zie ook: fysiologie)
Choose an application
Physiology of nutrition. Metabolism --- General biochemistry --- biochemie --- stofwisseling --- Human biochemistry --- Pathology of the metabolism --- Metabolism. --- Metabolisme --- 573.4 --- chemie (scheikunde) --- Academic collection --- metabolisme --- biochemie (gez) --- Biochemie - Virussen - Biofysica
Choose an application
Anabolism --- Anabolisme --- Biochemie --- Biochemistry --- Biochimie --- Biological chemistry --- Catabolism --- Catabolisme --- Chemistry [Biological ] --- Chemistry [Physiological ] --- Katabolisme --- Metabolism --- Metabolism [Primary ] --- Metabolisme --- Métabolisme --- Primary metabolism --- Stofwisseling --- Biotechnology. --- Biotechnologies --- Biotechnology
Choose an application
Biology --- biologie --- Biology. --- Cells --- Evolution --- Genetics --- Biodiversity --- Plants --- Ecology --- Animals --- Biologie --- Cellules --- Évolution (biologie) --- Génétique --- Diversité biologique --- Plantes --- Écologie --- Animaux --- Métabolisme --- Biodiversité --- Écologie. --- Biologie. --- Cellules. --- Génétique. --- Biodiversité. --- Plantes. --- Métabolisme. --- Évolution (biologie) --- Génétique. --- Biodiversité. --- Écologie. --- Métabolisme.
Choose an application
577.1 --- biochemie --- Biochemistry --- #abib:cursus --- #WSCH:MACV --- Biological chemistry --- Chemical composition of organisms --- Organisms --- Physiological chemistry --- Biology --- Chemistry --- Medical sciences --- 577.1 Chemical bases of life. Biochemistry and bio-organic chemistry generally --- Chemical bases of life. Biochemistry and bio-organic chemistry generally --- Composition --- Génie biochimique --- biochemical engineering --- Protéine --- Métabolisme des glucides --- Carbohydrate metabolism --- Activité enzymatique --- Métabolisme des lipides --- Lipid metabolism --- Métabolisme de l'azote --- Nitrogen metabolism --- Ressource génétique --- genetic resources --- General biochemistry --- Human biochemistry --- Biochemistry. --- biochemistry --- proteins --- Enzymes --- Enzyme activity --- Biochimie
Choose an application
Pathological biochemistry --- klinische chemie --- medische biochemie --- Clinical chemistry --- Biochemistry --- Clinical biochemistry --- Cellule d'eucaryote --- eukaryotic cells --- Protéine --- proteins --- Enzymes --- Lipide --- Lipids --- Acide aminé --- Amino acids --- ADN --- DNA --- ARN --- RNA --- Métabolisme --- Metabolism --- Nutrition --- nutrition --- Physiologie humaine --- Human physiology --- DNA. --- RNA. --- nutrition.
Choose an application
lipiden --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingshygiëne --- Lipide --- Lipids --- Acide gras --- Fatty acids --- Métabolisme des lipides --- Lipid metabolism --- Santé publique --- public health --- lipidenstofwisseling --- voedingsleer --- 613.2 --- geneeskunde --- vetzuren --- voeding --- voedingsmiddelen --- voedingsmiddelenchemie
Choose an application
Het Handboek Voeding is een unieke samenwerking tussen docenten van verschillende Belgische universitaire instellingen en hogescholen. De materie wordt op een hybride manier aangereikt aan de lezer: deels op papier, deels digitaal. In dit papieren deel krijgt de lezer een uitgebreid overzicht van de basisconcepten en principes die relevant zijn voor humane voeding. In het digitale deel, terug te vinden op het online leerplatform Sofia, wordt dieper ingegaan op praktische toepassingen en op recente wetenschappelijke bevindingen. De combinatie van papier en digitaal leerplatform laat de auteurs toe om telkens in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in het domein van voedingsleer. Het Handboek Voeding is modulair opgebouwd. De eerste module spitst zich toe op algemene aspecten van de voedingsleer die studenten moeten beheersen. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de verschillende macronutriënten, water, alcohol en de verschillende micronutriënten. Dit boek besteedt ook aandacht aan stoffen in onze voeding waarvan de functie vaak nog niet of niet helemaal gekend is ? de zogenaamde bioactieve voedingstoffen ? en staat stil bij de rol van de microbiota in relatie tot het menselijke voedingspatroon. De verschillende modules bestaan telkens uit een combinatie van het boek en het digitale platform.
Physiology of nutrition. Metabolism --- voedingsleer --- Nutritionary hygiene. Diet --- stofwisseling --- Voedingsleer --- Voeding en gezondheid --- voeding --- metabolisme --- 628.4 --- gezondheid --- 613.21 --- Voeding --- Nutrition --- Handbooks, manuals, etc. --- PXL-Healthcare 2018 --- voedselleer --- voedingsstoffen --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
General biochemistry --- Organic chemistry --- biochemie --- Didactics of biology --- Didactics of chemistry --- organische chemie --- biologie --- Biochemie --- Biochimie --- 485.42 --- Handboek/cursus --- biosynthese --- enzymen --- fotosynthese --- katalyse --- lipiden --- materie --- metabolisme --- nucleïnezuren --- oxidatie --- proteïnen --- sacchariden --- scheikunde --- water --- Biosynthese --- Eiwitten --- Elektronen --- Katalyse --- Koolhydraten --- Lipiden --- Macromoleculen --- Metabolisme --- Nucleïnezuren --- biotechnologie --- lipide --- suiker --- handboeken M.O. --- reeks Biochemie --- Scheikunde --- Biochimie--Manuels --- Biochemie--Handboeken --- handboeken M.O --- #BSCH: vak: biologie --- #BSCH: vak: wetenschappen --- Schoolbooks - Didactic material
Listing 1 - 10 of 28 | << page >> |
Sort by
|