Listing 1 - 3 of 3 |
Sort by
|
Choose an application
Voeding --- 641.18 --- 664 --- functionele voedingsmiddelen --- geneeskunde --- gezondheid --- nutritionele epidemiologie --- pathologie --- prebiotica --- probiotica --- voedingsgewoonten --- voedingsmiddelen --- voedingsmiddelenchemie --- voedingsmiddelenonderzoek --- voedingsmiddelentechnologie --- Functionele voedingsmiddelen --- Noten --- Prebiotica --- Probiotica --- Soja --- 613.2 --- Functionele voeding --- Voeding en gezondheid --- Alimentation/Nutrition --- Voedingsmiddelen --- Noten (vruchten) --- Gezondheid --- Preventie --- Cardiologie --- Kanker --- Chronische ziekten --- Flavonoïden --- Look --- Voedingssupplementen --- Suikerziekte --- Hart- en vaatziekten --- Voedingshygiëne --- Voedingsleer --- Diëten --- Voedingsmiddel --- Noot (vrucht) --- Chronische aandoening --- Flavonoïde --- Look (plant) --- Voedingssupplement --- Diabetes mellitus --- Hart- en vaatziekte --- Gedrag --- Drank --- Dieet
Choose an application
In opdracht van Flanders' Food, competentiepool van de Vlaamse Voedingsindustrie.
Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Sciences (General). --- voeding --- Nutritionary hygiene. Diet --- gezondheid --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelen --- Voeding en gezondheid --- 613 --- 641 --- 671 Gezondheidszorg. Preventie --- 642 --- voedingsleer --- 613.2 --- 641.1 --- prebiotica --- probiotica --- suikers --- vetten --- vetzuren --- vezels --- voedingscomponenten --- voedingsmiddelentechnologie --- zout --- 612.392 --- Koolhydraten --- Prebiotica --- Probiotica --- Suiker --- Synbiotica --- Vetten --- Vetvervangers --- Vetzuren --- Vezels (voedingsvezels) --- Voedingsingredienten --- Zoetstoffen --- Zout --- Glycemie --- Ingrediënten --- Suikers --- Vezels (voeding) --- 628.4 --- Hygiene generally. Personal health and hygiene --- Voeding. Voedsel--(zie ook {392.8}) --- levensmiddelen --- ingrediënten --- departement Biotechniek --- opleiding biotechnologie --- Voeding --- Suikerspiegel --- Voedingsmiddelencontrole --- Voeding-Verzorging --- Gezondheid --- Voedingshygiëne --- Provincie West-Vlaanderen --- Voedingsmiddel --- Vetzuur --- Zoetstof --- Voedingsvezel --- Voedselveiligheid --- Verzorging-Voeding --- Gedrag --- Drank
Choose an application
Functionele voedingsmiddelen onder de loep. Zijn ze essentieel voor een goede gezondheid? Wat zegt het etiket? Wetenschap of marketing? Moeten we meer consumeren om gezonder te worden? Kunnen we kanker voorkomen door gezonder te eten? Wat is het verschil tussen een probioticum en een prebioticum? Is soja gezond? Doet knoflook het cholesterolgehalte in ons bloed dalen? En wat zijn omega-3-vetzuren? Een toegankelijk en tegelijkertijd kritisch boek voor iedereen die gezond door het leven wil gaan. (Bron: www.lannoo.be)
voedingschemie --- voedingsvoorlichting --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingstherapie --- 613.2 --- 612.392 --- 628.4 --- functionele voedingsmiddelen --- voeding --- Dieet --- Voedingsgewoonten (voedselconsumptie) --- Voedingsingredienten --- Voedingsleer --- voedingsleer --- Gezondheid --- Voeding --- 613.21 --- Functionele voeding --- Voeding en gezondheid --- E100733.jpg --- Functionele voedingsmiddelen --- Marketing ; voedingsindustrie --- 612.392 Foodstuffs in general --- Foodstuffs in general --- Voedingsleer. Dieet --- Voedingsleer; algemeen --- Nutrition --- Health aspects --- Handbooks, manuals, etc. --- Dietetics --- Voedingsmiddelen --- Preventie --- Preventieve gezondheidszorg --- Vetzuren --- Probiotica --- Prebiotica --- Noten (vruchten) --- Knoflook --- Voedingsvezels --- Vermageren --- Flavonoïden --- Soja --- Voedingssupplementen --- Marketing --- Voedingsindustrie --- Provincie West-Vlaanderen --- Functioneel voedingsmiddel --- Voedingsmiddel --- Vetzuur --- Noot (vrucht) --- Voedingsvezel --- Vermagering --- Flavonoïde --- Voedingssupplement --- Gedrag --- Drank --- Financiewezen
Listing 1 - 3 of 3 |
Sort by
|