Narrow your search

Library

Arteveldehogeschool (1307)

UCLL (668)

KU Leuven (625)

KBR (550)

Odisee (535)

VIVES (478)

Thomas More Kempen (402)

Hogeschool Gent (338)

UGent (318)

KDG (295)

More...

Resource type

book (1300)

object (33)

audio (21)

image (16)

digital (5)

More...

Language

Dutch (1152)

English (127)

Undetermined (15)

French (11)

German (2)


Year
From To Submit

2021 (14)

2020 (21)

2019 (25)

2018 (49)

2017 (57)

More...
Listing 1 - 10 of 1307 << page
of 131
>>
Sort by

Book
Gezond & slank
Authors: --- ---
ISBN: 9789058563422 Year: 2010 Publisher: Oostkamp Stichting Kunstboek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Voeding --- Fotografie --- Drank --- Gezondheid


Book
A'Qi a kitchen dialogue
Authors: --- ---
ISBN: 9789058564412 Year: 2013 Publisher: Oostkamp Stichting Kunstboek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Fotografie --- Voeding --- Drank --- Gezondheid


Book
Wie wil een glaasje grenadine?

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Drank --- Fles --- Kurkentrekker --- Jeugdpoëzie


Dissertation
Natuurlijk ingedikte dranken en klinisch ingedikte dranken: inventarisatie en vergelijking aan de hand van de IDDSI Flow Test
Authors: ---
Year: 2018 Publisher: Gent Arteveldehogeschool

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Met oog op het ontwikkelen van twee inventarisatielijsten, toepasbaar voor patiënten met dysfagie, werden natuurlijk en klinisch ingedikte dranken getest en geclassificeerd volgens het IDDSI-framework. 108 dranken werden getest met de IDDSI Flow Test. 25% van de ingedikte dranken behoorden tot level 0, 27% van de ingedikte dranken tot level 1, 25% van de ingedikte dranken tot level 2, 8% van de ingedikte dranken tot level 3 en 15% van de ingedikte dranken tot level 4. Deze resultaten werden bekomen op koelkasttemperatuur en na opwarming. Op koelkasttemperatuur behoorden de ingedikte dranken steeds tot een bepaald level. Na testing op kamertemperatuur veranderden alle dranken in dikte. Hierdoor daalden 31% van de ingedikte dranken in level. De resultaten werden verwerkt in twee inventarisatielijsten. Deze werden gepubliceerd op een website met als doel een vlotter gebruik van deze lijsten voor hulpverleners en personen met dysfagie.

Keywords

Dysfagie --- Drank --- Logopedie


Book
Catering bij evenementen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Horeca --- Evenement --- Organisatie --- Voeding --- Drank


Book
Simple Food
Authors: ---
ISBN: 9789490028817 Year: 2016 Publisher: Boechout Minestrone Culinaire Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

90028817

Keywords

cookbooks --- Housekeeping --- Voeding --- Fotografie --- Drank --- Gezondheid


Book
Het complete handboek sport voeding
Author:
ISBN: 9044701932 Year: 1996 Publisher: Z.p. Deltas

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

ver voor : een optimale conditie, een verhoogde dosis energie, betere prestaties.

Keywords

Sport --- Voeding --- Technologie --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid


Book
De kleine vegetarier : vegetarische gerechten voor kinderen van 0-15 jaar (en hun ouders!)
Authors: ---
ISBN: 9789061128090 Year: 2010 Publisher: Uithoorn Karakter

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden. Van baby's, peuters en kleuters tot aan tieners; voor iedere groep zijn er lekkere vegetarische recepten, die bovendien - met een beetje hulp - ook door de kinderen zelf gemaakt kunnen worden.


Book
Voeding en dementie : gezondheid en genieten in 1 recept
Authors: ---
ISBN: 9086862896 9789086862894 Year: 2016 Publisher: Wageningen Wageningen Academic Publishers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Wat kun je zelf doen als je dementie hebt en steeds meer moeite hebt met koken? Wat kan een naaste doen die merkt dat eten blijft staan? Hoe kan een zorgprofessional cliënten of bewoners met slikproblemen helpen? Gezond én aangenaam eten en drinken is voor mensen met dementie heel goed mogelijk. Als men maar weet wat daarvoor nodig is. De auteurs van het boek Voeding en dementie: Gezondheid en genieten in 1 recept willen hen houvast geven. Het boek bundelt tientallen adviezen voor zowel mensen met dementie, naasten als zorgprofessionals. Er staan veel tips in voor situaties waar lezers in terecht kunnen komen. Positief en praktisch, dat zijn de belangrijkste ingrediënten van Voeding en dementie. Bij elk probleem dat zich bij eten en drinken kan voordoen wordt uitgelegd wat er wel mogelijk is. Er zijn aparte hoofdstukken met specifieke adviezen voor mensen met dementie, naasten en zorgprofessionals. Acht deskundigen, zoals naasten, diëtisten en onderzoekers, vertellen over hun eigen ervaringen met voeding en dementie. Ook geven zij specifieke adviezen. In het boek staan tevens beproefde recepten, met de vitamines Herkenbaar, Lekker en Genieten

Keywords

Dementie --- Voeding --- 612.67/57 --- Drank --- Gezondheid


Book
Analysemethoden voor voeding : recente ontwikkelingen
Author:
ISBN: 9789020961409 Year: 2006 Publisher: Leuven LannooCampus

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

20961409

Listing 1 - 10 of 1307 << page
of 131
>>
Sort by