Narrow your search

Library

KU Leuven (5)

ULB (4)

ULiège (3)

UMons (3)

UNamur (3)

VUB (3)

EHC (2)

UAntwerpen (2)

UCLouvain (2)

Arteveldehogeschool (1)

More...

Resource type

book (5)


Language

French (5)


Year
From To Submit

2008 (1)

2001 (1)

1989 (2)

1982 (1)

Listing 1 - 5 of 5
Sort by

Book
Pratiques et discours alimentaires à la Renaissance : actes du Colloque de Tours de mars 1979
Authors: --- ---
ISBN: 2706808284 9782706808289 Year: 1982 Publisher: Paris: Maisonneuve,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Livres en bouche : cinq siècles d'art culinaire français : du quatorzième au dix-huitième siècle
Author:
ISBN: 2705664386 2717721800 9782705664381 Year: 2001 Publisher: Paris: Hermann,

Listing 1 - 5 of 5
Sort by