Listing 1 - 10 of 36 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Art --- Museum Vleeshuis [Antwerp] --- Museum of Antiquities [Antwerp]
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Anvers (belgique) --- Musees --- Anvers (belgique) --- Musees
Choose an application
Choose an application
Le rôle de la critique architecturale est, depuis quelques années, au centre de fortes controverses, notamment dans le contexte anglophone du « post-criticality debate ». Toutefois, l’idée que les théories ou les pratiques architecturales puissent être dispensées ou se dispenser de s’appuyer sur une réflexion critique, voire que l’architecture elle-même ne puisse ou ne doive être critique, a provoqué en retour une virulente défense de cette ambition et de cette vocation critiques. Le nombre impressionnant de réponses à l’appel à contributions qui a mené au présent volume en est un excellent indice. En effet, le colloque « Critical Tools / Les outils de la critique », organisé par le NeTHCA, a eu comme objectif d’identifier les lieux et les conditions de la pensée critique actuelle. Les participants se sont interrogés sur la possibilité d’une pratique critique et sur la nature des outils, des espaces et des acteurs nécessaires pour qu’une critique architecturale existe effectivement.
Architectural critics --- Critiques d'architecture --- Congresses --- Congrès --- Architecture and philosophy. --- Architecture, Modern --- 373.67 --- 72.01 --- NeTHCA --- Network for Theory, History and Criticism of Architecture --- Architecture --- Philosophy and architecture --- Onderzoek (architectuur) --- Architectuuronderzoek --- Architectuurkritiek --- Architectuur (kritiek) --- Architectuurtheorie --- Architectuur (theorie) --- History --- Architecture and philosophy --- Congrès --- Philosophy
Choose an application
Choose an application
Besides increasing crop yield to feed the growing population, improving crop quality is a challenging and key issue. Indeed, quality determines consumer acceptability and increases the attractivity of fresh and processed products. In this respect, fruit and vegetables, which represent a main source of vitamins and other health compounds, play a major role in human diet. This is the case in developing countries where populations are prone to nutritional deficiencies, but this is also a pending issue worldwide, where the growing middle class is increasingly aware and in search of healthy food. So a future challenge for the global horticultural industry will be to answer the demand for better quality food in a changing environment, where many resources will be limited. This e-collection collates state-of-the-art research on the quality of horticultural crops, covering the underlying physiological processes, the genetic and environmental controls during plant and organ development and the postharvest evolution of quality during storage and processing.
pre- and post-harvest --- modeling --- ripening --- fruit --- taste --- grafting --- horticultural crops --- vegetable --- health value --- aroma --- quality
Listing 1 - 10 of 36 | << page >> |
Sort by
|