Narrow your search

Library

Arteveldehogeschool (1152)

UCLL (707)

KU Leuven (669)

KBR (615)

Odisee (547)

VIVES (499)

Thomas More Kempen (425)

Hogeschool Gent (408)

UGent (328)

KDG (305)

More...

Resource type

book (1344)

object (36)

audio (19)

image (15)

dissertation (6)

More...

Language

Dutch (1353)


Year
From To Submit

2021 (13)

2020 (22)

2019 (24)

2018 (48)

2017 (53)

More...
Listing 1 - 10 of 1353 << page
of 136
>>
Sort by

Book
Gezond & slank
Authors: --- ---
ISBN: 9789058563422 Year: 2010 Publisher: Oostkamp Stichting Kunstboek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Voeding --- Fotografie --- Drank --- Gezondheid


Book
Lekker leven zonder zorgen : gezonde voeding in 200 vragen
Author:
ISBN: 9057201747 Year: 2003 Publisher: Deurne Book and Media

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Voeding --- Gezondheid --- Gedrag --- Drank


Book
Chocolade
Authors: ---
ISBN: 9055611077 Year: 1996 Publisher: Eke ADC (Algemene distributie centrale)

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Chocolade --- Voeding --- Drank --- Gezondheid


Book
Wie wil een glaasje grenadine?

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Drank --- Fles --- Kurkentrekker --- Jeugdpoëzie


Dissertation
Natuurlijk ingedikte dranken en klinisch ingedikte dranken: inventarisatie en vergelijking aan de hand van de IDDSI Flow Test
Authors: ---
Year: 2018 Publisher: Gent Arteveldehogeschool

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Met oog op het ontwikkelen van twee inventarisatielijsten, toepasbaar voor patiënten met dysfagie, werden natuurlijk en klinisch ingedikte dranken getest en geclassificeerd volgens het IDDSI-framework. 108 dranken werden getest met de IDDSI Flow Test. 25% van de ingedikte dranken behoorden tot level 0, 27% van de ingedikte dranken tot level 1, 25% van de ingedikte dranken tot level 2, 8% van de ingedikte dranken tot level 3 en 15% van de ingedikte dranken tot level 4. Deze resultaten werden bekomen op koelkasttemperatuur en na opwarming. Op koelkasttemperatuur behoorden de ingedikte dranken steeds tot een bepaald level. Na testing op kamertemperatuur veranderden alle dranken in dikte. Hierdoor daalden 31% van de ingedikte dranken in level. De resultaten werden verwerkt in twee inventarisatielijsten. Deze werden gepubliceerd op een website met als doel een vlotter gebruik van deze lijsten voor hulpverleners en personen met dysfagie.

Keywords

Dysfagie --- Drank --- Logopedie


Book
Ijsjes
Authors: ---
ISBN: 9055611085 Year: 1996 Publisher: Eke ADC (Algemene distributie centrale)

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Consumptie-ijs --- Voeding --- Drank --- Gezondheid


Book
Catering bij evenementen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Horeca --- Evenement --- Organisatie --- Voeding --- Drank


Book
Simple Food
Authors: ---
ISBN: 9789490028817 Year: 2016 Publisher: Boechout Minestrone Culinaire Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

90028817

Keywords

cookbooks --- Housekeeping --- Voeding --- Fotografie --- Drank --- Gezondheid


Book
Elixir
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9076297290 Year: 2005 Publisher: Brugge Van de Wiele

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Het complete handboek sport voeding
Author:
ISBN: 9044701932 Year: 1996 Publisher: Z.p. Deltas

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

ver voor : een optimale conditie, een verhoogde dosis energie, betere prestaties.

Keywords

Sport --- Voeding --- Technologie --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid

Listing 1 - 10 of 1353 << page
of 136
>>
Sort by