Listing 1 - 5 of 5 |
Sort by
|
Choose an application
Alimentation --- Burgerlijk recht --- Consommateurs --- Consumenten --- Droit civil --- Gezondheidszorg --- Soins de santé --- Voeding --- #RBIB:gift.1999.2 --- 351.773 <493> --- besmetting --- voedselinfecties --- contaminatie --- contaminanten --- 641.1/.3 voeding --- 614.75 gevaarlijke stoffen --- 615.91 toxische stoffen --- 632.95 bestrijdingsmiddelen --- 615 geneesmiddelen --- Voedselveiligheid --- Contaminanten --- Warenwetgeving --- Voeding: contaminanten: wetgeving --- Voedingsmiddelen en recht: contaminanten --- Levensmiddelenrecht. Warenwetgeving. Controle op vlees, op melk--zie ook {614}--België --- Diet & nutrition --- History of medicine --- Public health, sanitation --- Toxicology --- FOOD CONTAMINATION --- 20th century --- European --- dutch --- Diet & nutrition. --- Public health, sanitation. --- Toxicology. --- 20th century. --- European. --- dutch. --- 351.773 <493> Levensmiddelenrecht. Warenwetgeving. Controle op vlees, op melk--zie ook {614}--België --- Food contamination --- Dutch. --- Food contamination. --- Lead. --- Hormones. --- Hormones --- Aflatoxins --- Antibiotics --- Cadmium --- Dioxins --- Nitrates --- Pesticides
Choose an application
In dit boek maakt u kennis met de soms schadelijke stoffen in onze directie omgeving en hun mogelijke effecten op het lichaam. Categorieën die aan bod komen, zijn : natuurlijke toxines in planten en dieren, contaminanten in de voeding, natuurlijke of kunstmatige ingrediënten van genotsmiddelen, bestanddelen van verzorgings- en huishuidproducten, en ten slotte componenten aanwezig in de omgeving en het milieu. Per categorie worden telkens een 10-tal voorbeelden besproken. De voorbeelden geven een eenvoudige beschrijving van de samenstelling, de mogelijke schadelijke maar soms ook nuttige effecten op het lichaam, en af en toe ook een vleugje historiek of mogelijke preventiemaatregelen. Tot slot wordt telkens een lijst van literatuur of nuttige websites gegeven voor het opzoeken van meer gedetailleerde informatie. (Bron : covertekst)
Toxicologie --- toxicologie --- 579.67 --- 613.2 --- 641.1 --- 664.004.58 --- additieven --- biomedische wetenschappen --- contaminanten --- huishoudproducten --- milieu --- toxines --- veiligheid --- verzorgingsproducten --- voeding --- voedingsmiddelentoxicologie --- voedselveiligheid --- 615.9 --- Toxicologie (vergiftiging, intoxicatie) --- Voedingshygiëne --- Voedselvergiftiging --- Woninghygiëne --- 504.4 --- 614 --- Toxicologie : gezondheidsrisico's --- Toxicologie : milieu --- Voedingsmicrobiologie --- levensmiddelen
Choose an application
Voedingsleer --- Voeding --- Voeding-Verzorging --- Voedingsindustrie --- Voedingsmiddelen --- Voedingsstoffen --- Voedingssupplementen --- Voedseladditieven --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Diëten --- Eten --- Eiwitten --- Koolhydraten --- Vetten --- Vitaminen --- Mineralen --- Spoorelementen --- Water --- Alcohol --- Additieven --- Graan --- Zuivelproducten --- Vlees --- Vissen --- Aardappelen --- Groenten --- Fruit --- Dranken --- Ondervoeding --- Obesitas --- Psychologie --- 612.392 --- 642.1 --- voeding --- Contaminanten --- Dieetleer --- Graanproducten --- Kant-en-klare maaltijden --- Melkproducten --- Oliën --- Overgewicht --- Reuk --- Smaak --- Vis --- Voedingswaarde --- Zoetwaren --- Psychologie van het eten --- 628.1 --- eiwitten --- vitaminen --- Body mass index --- Dieet --- voedingsmiddelen --- voedingsleer --- 612.392 Foodstuffs in general --- Foodstuffs in general --- kennis van voedings- en genotmiddelen afzonderlijk --- Verzorging-Voeding --- Voedingsmiddel --- Voedingsstof --- Voedingssupplement --- Voedingsadditief --- Conserveren (voeding) --- Proteïne --- Koolhydraat --- Vet --- Vitamine --- Mineraal --- Additief (voedsel) --- Zuivelproduct --- Aardappel --- Groente --- Drank --- Man --- Gezondheid --- Volwassene --- Flora en fauna --- Grafische sector --- Fauna --- Flora
Choose an application
Toxicology --- voeding --- voedselvergiftiging --- Food science and technology --- voedselveiligheid --- voedingshygiëne --- Alimentation --- Environnement --- Milieu --- Voeding --- 641.1 --- Academic collection --- 641.1/.3 voeding --- 663/664.004.12 voedselveiligheid --- #A9707A --- additieven --- bewaarmiddelen --- carcinogene stoffen --- contaminanten --- gezondheid --- kleurstoffen --- pesticiden --- radioactiviteit --- toxicologie --- wetgeving --- 628.1 --- Bewaarmiddelen --- Carcinogenen --- Contaminanten --- Geneesmiddelen --- Geurstoffen --- Industriële producten --- Kleurstoffen --- Mutagenen --- Mycotoxinen --- Nitrosaminen --- Pesticiden --- Pyrotoxische stoffen --- Radioactiviteit --- Smaakstoffen --- Technologische stoffen --- Teratogenen --- Toxicologie --- Vreemde stoffen --- Zware metalen --- contaminatie --- voedingsmiddelen --- 613.2 --- 628.5 --- Additieven --- Metalen-zware --- Toxiciteit --- Toxicologie (vergiftiging, intoxicatie) --- Voedingshygiëne --- Voedselcontrole --- levensmiddelensector --- voedingsindustrie --- 628.4 --- 664 --- Voeding : gevaarlijke stoffen --- antibiotica --- cadmium --- carcinogenen --- fluor --- groeihormoon --- hormonen --- koolwaterstoffen --- loodintoxicatie (bloedloodwaarden) --- metaalintoxicaties --- nitraat --- nitriet --- smaak --- toxicologie (intoxicatie, vergiftiging) --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- voedingsleer --- ecotoxicologie --- pesticide --- toxine --- voedingsadditief --- voedselchemie --- zware metalen --- Voeding en toxicologie --- Voedingsleer --- Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Alimentation/Nutrition --- Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen --- levensmiddelen --- (zie ook: sportvoeding) --- (zie ook: beroepskanker) --- (zie ook: endocrinologie) --- (zie ook: bedrijfshygiëne) --- (zie ook: voedingshygiëne) --- (zie ook: bestrijdingsmiddel) --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Chemistry --- Chemistry of Food Components --- 641.1 Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Chemistry of Food Components. --- Food --- Analysis --- Quality --- Food contamination --- 620 --- alimentation
Choose an application
Toxicology --- toxicology --- Nutritionary hygiene. Diet --- pharmacology --- farmacologie --- toxicologie --- Pharmacology. Therapy --- Alimentation --- Environnement --- Milieu --- Voeding --- Food contamination --- Food poisoning --- Food adulteration and inspection --- -Food poisoning --- -Food adulteration and inspection --- -#KVIV --- #ECO:01.13:economie sociaal duurzaam milieu ethiek --- 641.1 --- <88/3 --- voeding --- 2de volledig herwerkte druk 1986 --- additieven --- dieetleer --- milieu --- pesticiden --- voedingsmiddelen --- zware metalen --- Additieven --- Antibiotica --- Contaminanten --- Hormonen --- Kleurstoffen --- Koolwaterstoffen --- Mycotoxines --- Nitrosaminen --- Pesticiden --- Voedingshygiëne --- Voedingsmiddelen --- 613.2 --- 628.4 --- 628.9 --- 664 --- Voeding : gevaarlijke stoffen --- antibiotica --- carcinogenen --- hormonen --- koolwaterstoffen --- metaalintoxicaties --- radioactiviteit --- toxicologie (intoxicatie, vergiftiging) --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- voedingsleer --- ecotoxicologie --- pesticide --- toxine --- voedingsadditief --- voedselchemie --- Analysis of food --- Food --- Food, Pure --- Food inspection --- Inspection of food --- Pure food --- Adulterations --- Consumer protection --- Public health --- Sanitary chemistry --- Bacterial food poisoning --- Food intoxications --- Intoxications, Food --- Foodborne diseases --- Poisoning --- Contaminated food --- Foods, Contaminated --- Contamination (Technology) --- levensmiddelen --- (zie ook: beroepskanker) --- (zie ook: endocrinologie) --- (zie ook: bedrijfshygiëne) --- (zie ook: voedingshygiëne) --- (zie ook: bestrijdingsmiddel) --- Adulteration --- Inspection --- Contamination --- Geografie --- Sociale geografie --- Mens en Milieu. --- #KVIV --- Food adulteration and inspection. --- Food contamination. --- Food poisoning. --- Food contamination - Netherlands --- Food poisoning - Netherlands --- Food adulteration and inspection - Netherlands
Listing 1 - 5 of 5 |
Sort by
|