Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
hnen, aber wie : Perspektive
Perspectieftekenen --- Tekenen - schilderen --- 641.3 --- perspektieftekenen --- perspektieftekenen, bouwkundig tekenen --- Tekenen
Choose an application
Art culinaire --- Kookkunst --- Sciences appliquées --- Toegepaste wetenschappen --- 641.3/6
Choose an application
Compositie ; tekenkunst --- Perspectieftekenen --- Tekenen - schilderen --- 641.3 --- perspektieftekenen --- perspektieftekenen, bouwkundig tekenen --- Drawing --- Painting
Choose an application
Keukenrecepten --- Maïs --- Maisteelt --- Recettes de cuisine --- 633.15 (492/493) --- 641.3.315
Choose an application
Sociology --- History of civilization --- Belgium --- Folklore --- Housekeeping --- Gastronomie --- Menu's --- Menus --- voedsel --- feest --- 941 Vlaamse en Belgische geschiedenis --- (493) België --- 93 geschiedenis --- 641./.3 voeding --- 392.8 voedingsgewoonten --- 094:641.5 --- 769.3 --- 769.91 <493> --- 641 <09> --- 641.5 --- geschiedenis --- België --- eten --- feesten --- 906.3 --- Oude en merkwaardige drukken. Kostbare en zeldzame boeken. Preciosa en rariora-:-Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- Prentenverzamelingen: gelegenheidsgrafiek; kalenders; diploma's; prentkaarten; ephemera --- Prentenverzamelingen: affiches; posters; uithangborden--België --- Geschiedenis van de voeding --- Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- huiselijk en maatschappelijk leven - maaltijd en keuken --- 641.5 Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- 641 <09> Geschiedenis van de voeding --- 769.91 <493> Prentenverzamelingen: affiches; posters; uithangborden--België --- 769.3 Prentenverzamelingen: gelegenheidsgrafiek; kalenders; diploma's; prentkaarten; ephemera --- 094:641.5 Oude en merkwaardige drukken. Kostbare en zeldzame boeken. Preciosa en rariora-:-Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- cultuurgeschiedenis --- eetcultuur
Choose an application
In dit boek worden alle recente ontwikkelingen op het gebied van levensmiddelenanalyses behandeld. Bij de staalvoorbereiding zijn deze ontwikkelingen onder meer een gevolg van steeds lagere concentraties van te bepalen bestanddelen, complexere matrices, milieuaspecten voor gebruikte oplosmiddelen en de reeds aangehaalde strengere normen opgelegd door de overheden. Er wordt dus gestreefd naar nauwkeuriger resultaten in kortere tijd en met minder kosten. Bij de eigenlijke analyse is het principe in heel wat gevallen een chromatografrische scheiding. Andere analysemethoden zijn vloeistofinjectieanalyse en capillaire elektroforese. Verder zijn er ook de biotechnologische methoden.Bij de detectie, dit is het kwantificeren van de afzonderlijke bestanddelen, zijn er eveneens heel wat recente ontwikkelingen. Elementen die daarbij spelen zijn miniaturisering en automatisering. Een trend tegenwoordig is het combineren van twee of meer analysetechnieken.
spectrometrie --- DNA (deoxyribonucleic acid) --- voeding --- Applied chemical analysis --- Nutritionary hygiene. Diet --- Biotechnology --- voedingschemie --- Spectrometric and optical chemical analysis --- fysicochemie --- Physicochemistry --- analyse (chemie) --- biotechnologie --- Fysicochemical separation methods --- Alimentation --- Biochemie --- Biochimie --- Voeding --- Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen --- 641 --- analysemethoden 543 --- voeding 641./.3 --- voedingsleer --- 543 --- 641.1 --- 664 --- analytische chemie (scheikunde) --- voedingsmiddelenchemie --- 543.06 --- Chromatografie --- Elektroferese --- Elektroforese --- Gaschromatografie --- Massaspectrometrie --- Voedingsmiddelenanalyse --- 614.4 --- ASE --- Analyse (chemie) --- Capillaire elektroforese --- DNA --- Detectie --- FIA --- GC --- HPLC --- IAC --- Immunochemie --- LC --- LLE --- MSPD --- MWAE --- SBSE --- SFE --- SPME --- Solid phase extraction --- TLC --- Tuinbouw (lt) --- UAE --- Voeding (lt) --- Voedingsmiddelentechnologie --- biotechnologie (lt) --- microbiologie (lt) --- 664.4 --- Voeding : analysemethoden --- R04625.jpg --- Voeding. Voedsel--(zie ook {392.8}) --- analytische chemie (analytische scheikunde) --- levensmiddelen --- oplosmiddelen --- chromatografie --- levensmiddelentechnologie --- departement Biotechniek --- opleiding biotechnologie --- 642
Choose an application
Milieuvriendelijke varkens en gekloonde troeteldieren, onbeperkte groene energie uit gewijzigde bacteriën, super-voedselgewassen tegen honger in de derde wereld, genezende genen tegen kanker en andere kwalen, wijn zonder hoofdpijn, je eigen designerbaby. De biotechnologie maakt het allemaal mogelijk. Maar er is een keerzijde: gewijzigde gewassen ontkomen gemakkelijk aan controle, gevaarlijke virussen en bacteriën kunnen ontsnappen uit laboratoria of met kwade opzet worden verspreid. En is het vlees van gekloonde koeien of gewijzigde varkens en vissen wel gezond? Hoe gevaarlijk is gendoping voor atleten? Zijn stamcellen wel zo ongevaarlijk? Kim De Rijck, Bio-ingenieur en wetenschapsjournalist van de Vlaamse kwaliteitskrant De Standaard, legt uit hoe de biotechnologie onze wereld verandert en wat de gevolgen zijn voor mens, dier, plant en milieu. Onbevooroordeeld. En met veel verrassende voorbeelden.
Bio-ethiek. --- biotechnologie --- groene chemie --- groene biotechnologie --- Biotechnology --- Bio-ethiek --- Biotechnologie --- #GGSB: Bio-ethiek --- C1 --- C6 --- armoede --- bio-ethiek --- biomedische wetenschappen --- toekomst --- voedselproductie (x) --- voortplanting --- ziekten --- 575 genetica --- 575.08:577.21 ggo's --- 575.113 genen --- 615 geneesmiddelen --- 641./.3 voeding --- 66.098 biotechnologie --- 094 Biologie --- 57.08 --- 573.9 --- 577.1 --- 579.66 --- biologie --- biologische wapens --- genen --- genetisch gewijzigd voedsel --- genetische manipulatie --- gentechnologie --- gentherapie --- klonen --- maatschappelijke ontwikkelingen --- nanobiotechnologie --- nanotechnologie --- plantenbiotechnologie --- stamcellen --- technologie en samenleving --- voedingsmiddelentechnologie --- Farmacogenetica --- Genetica (erfelijkheidsleer) --- Genetische manipulatie --- Gentherapie --- Stamcellen --- Stamceltransplantatie --- Terrorisme --- Voedselproblematiek --- 632.2 --- Akkerbouw (lt) --- biotechnologie (lt) --- 570 --- 66.098 --- DNA --- armoede (kansarmoede) --- geneesmiddelen --- genetica --- honger --- terrorisme --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- biologisch wapen --- geneesmiddel --- genetisch gemanipuleerd voedsel --- stamcelonderzoek --- transgene plant --- S2006779.JPG --- Kerken en religie --- Opvoeding, onderwijs, wetenschap --- Biologische technieken, experimentele methoden en uitrusting in het algemeen --- .chemische basis van leven. biochemie en bio-organische chemie in het algemeen --- industriële en chemische microbiologie --- 60 --- Klonen --- Biologische wapens --- Microtechniek --- Genetische doping --- Genetisch onderzoek --- Provincie West-Vlaanderen --- departement Gezondheidszorg 07 --- stamcel --- Biotechnology. --- Kloon --- Biologisch wapen --- Nanotechnologie --- Doping
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|