Listing 1 - 10 of 39 << page
of 4
>>
Sort by

Book
Inventaris van het archief van Taminiau's conservenfabrieken N.V. 1898-1958
Authors: ---
Year: 1975 Publisher: Arnhem : Rijksarchief in Gelderland,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Le sucre
Author:
ISBN: 2717822313 Year: 1992 Volume: 15 Publisher: Paris : Economica,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The dynamics of innovation clusters: a study of the food industry
Authors: --- ---
ISBN: 1843763672 Year: 2004 Publisher: Cheltenham Elgar

The world sugar market
Authors: --- ---
ISBN: 1855734729 9786610361496 1280361492 1845690044 9781845690045 9781855734722 9781280361494 9780849332081 0849332087 Year: 2004 Publisher: Boca Raton (Fla) CRC

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The world sugar market focuses on identifying, describing and assessing the key industry drivers and their future potential impact on the market. Part 1 provides an overview - covering the history of sugar production and consumption, cultivation of beet and cane and the current state of the market for sugar and alternative sweeteners. Part 2 focuses on identifying, describing and assessing the key market drivers, both economic and political, on sugar demand. Part 3 is devoted to a similar analysis of sugar supply, whilst Part 4 covers the future for the sugar markets.


Book
Les industries agro-alimentaires
Author:
ISBN: 2130426336 9782130426332 Year: 1989 Volume: 2483 Publisher: Paris: PUF,


Book
Le lait et la raison marchande : essais de sociologie économique
Author:
ISBN: 2868471749 9782868471741 Year: 1996 Publisher: Rennes: Presses universitaires de Rennes,


Book
Laat je niet volvreten : hoe de voedselindustrie schade toebrengt aan onze gezondheid
Author:
ISBN: 9789025435523 9025435521 Year: 2010 Publisher: Antwerpen Contact

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Hoe kan zoiets alledaags als eten ontaarden in zo'n eigenaardige verslaving ? Kessler bezoekt laboratoria en spreekt talloze mensen die allemaal op zoek zijn naar de gouden formule voor de samenstelling van ons voedsel ; de formule die het mogelijk maakt ons te laten dóóreten zonder dat we ons voller voelen. Maar ondertussen worden we wel dikker ; niet voor niets is overgewicht een van de grootste problemen van de westerse wereld. Dit boek is een ontluisterend verslag overr de meedogenloosheid van de voedselindustrie. (Bron : covertekst)

Listing 1 - 10 of 39 << page
of 4
>>
Sort by