Listing 1 - 10 of 18 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Politie --- Brandweer --- Afvalverwijdering --- Stad --- Wereldoriëntatie --- Basisonderwijs --- Lager onderwijs
Choose an application
Voeding --- Voedingsleer --- Voedingsmiddel --- Voedselveiligheid --- Verzorging-Voeding --- Horeca --- 1e graad secundair onderwijs --- 1e leerjaar secundair onderwijs --- 2e leerjaar secundair onderwijs --- Secundair onderwijs --- HACCP --- Keuken --- Inrichting (interieur) --- Veiligheid --- Hygiëne --- Keukengerei --- Apparaat --- Afval --- Afvalverwijdering --- Onderhoud --- EHBO --- Kleding
Choose an application
Voeding --- Voedingsleer --- Voedingsmiddel --- Voedselveiligheid --- Verzorging-Voeding --- Horeca --- 1e graad secundair onderwijs --- 1e leerjaar secundair onderwijs --- 2e leerjaar secundair onderwijs --- Secundair onderwijs --- HACCP --- Keuken --- Inrichting (interieur) --- Veiligheid --- Hygiëne --- Keukengerei --- Apparaat --- Afval --- Afvalverwijdering --- Onderhoud --- EHBO --- Kleding
Choose an application
Voeding --- Lichaamshygiëne --- Verzorging-Voeding --- Voedselveiligheid --- Horeca --- 2e graad secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Secundair onderwijs --- HACCP --- Keuken --- Inrichting (interieur) --- Veiligheid --- Hygiëne --- EHBO --- Afvalverwijdering --- Afval
Choose an application
Voeding --- Lichaamshygiëne --- Verzorging-Voeding --- Voedselveiligheid --- Horeca --- 2e graad secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Secundair onderwijs --- HACCP --- Keuken --- Inrichting (interieur) --- Veiligheid --- Hygiëne --- EHBO --- Afvalverwijdering --- Afval
Choose an application
Voeding --- Voedingsleer --- Voedingsmiddel --- Voedselveiligheid --- Verzorging-Voeding --- Horeca --- 3e graad secundair onderwijs --- 5e leerjaar secundair onderwijs --- 6e leerjaar secundair onderwijs --- Secundair onderwijs --- HACCP --- Keuken --- Inrichting (interieur) --- Veiligheid --- Hygiëne --- Keukengerei --- Apparaat --- Afval --- Afvalverwijdering
Choose an application
Voeding --- Voedingsleer --- Voedingsmiddel --- Voedselveiligheid --- Verzorging-Voeding --- Horeca --- 3e graad secundair onderwijs --- 5e leerjaar secundair onderwijs --- 6e leerjaar secundair onderwijs --- Secundair onderwijs --- HACCP --- Keuken --- Inrichting (interieur) --- Veiligheid --- Hygiëne --- Keukengerei --- Apparaat --- Afval --- Afvalverwijdering
Choose an application
Naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de afvalstoffenmaatschappij ontstond in 2010 een samenwerking tussen het Instituut voor Publieksgeschiedenis (UGent) en de OVAM, met als doel een vlot toegankelijk boek te schrijven. Om de oprichting van de OVAM te duiden, plaatst het door Torsten Feys geschreven boek de afvalproblematiek en bodemvervuiling in een langetermijnperspectief. Tegen deze achtergrond worden de realisaties, beleidslijnen, interne veranderingen en plannen van de OVAM besproken.Via de methode van de mondelinge geschiedenis kregen zowel de OVAM-personeelsleden, stakeholders en de burger een stem in het boek. De interviews werden geconfronteerd met persartikels, parlementaire documenten en verslagen en met de archieven van milieuorganisaties.Het boek wordt voorgesteld op 7 oktober 2011 op de gala-avond van OVAM in Mechelen. Het is niet in de handel verkrijgbaar om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Voor een digitale versie in pdf-formaat verwijzen we u graag door naar de OVAM-website of info@ovam.be.
ecologie --- geschiedenis --- OVAM --- Agrotechnology and Food Sciences. Engineering --- Waste treatment. --- Production management --- afvalverwerking --- milieuverontreiniging --- Environmental protection. Environmental technology --- bodembeheer --- Public Waste Agency of Flanders --- 525.1 OVAM --- Afvalverwerking --- Geschiedenis: algemeen --- Milieubeleid/milieuproblematiek (ecologie, leefmilieu) --- Bodembeheer --- Afvalbeleid --- Milieubeweging: Vlaanderen --- milieuvraagstukken --- 504 --- Waste products --- Recycling --- Environmental aspects --- Belgium --- departement Biotechniek 11 --- afval --- afvalverwijdering --- Afvalbeperking --- Recyclage --- Geschiedenis --- Milieubeleid --- Overheidsbeleid --- Vlaanderen --- Geneeskunde --- Techniek (wetenschap) --- Atlas --- Museum --- Emigratie --- OVAM.
Choose an application
luchtverontreiniging --- air pollution --- afvalverwerking --- waste treatment --- milieuwetgeving --- environmental legislation --- milieubeheer --- environmental management --- milieubeleid --- environmental policy --- milieubescherming --- environmental protection --- overheidsbeleid --- government policy --- industrieel afval --- industrial wastes --- rioolafvalwaterverwijdering --- sewage effluent disposal --- bodemverontreiniging --- soil pollution --- afvalverwijdering --- waste disposal --- afvalhergebruik --- waste utilization --- afvalwaterbehandeling --- waste water treatment --- waterverontreiniging --- water pollution --- vlaanderen --- flanders --- Environmental Protection --- Milieubescherming
Choose an application
ziekenhuishygiëne --- infectiepreventie --- Hospitalisation --- Ziekenhuisopname --- 613.49 --- afvalverwijdering --- bloedbaaninfectie --- handhygiëne --- linnen --- luchtweginfectie --- sterilisatie van materialen --- urinewegeninfecties --- wondinfectie --- Afvalverwijdering (ziekenhuis) --- Arbeidsbescherming (bedrijfsveiligheid, veiligheid (personeel)) --- Handhygiëne --- Infectiepreventie (desinfectie) --- Isolering (infectiepreventie) --- Ontsmetting (ziekenhuis) --- Respiratoire infecties (luchtweginfecties) --- Sterilisatie (ontsmettingsmethoden) (stoomsterilisatie) --- Urineweginfecties --- Wondzorg --- Ziekenhuisinfecties (infectie (ziekenhuis)) --- 613.4 --- hygiëne (gez) --- infectiebestrijding (gez) --- hospitaalwezen --- 614.51 --- isoleren (separeren) --- postoperatieve wondinfectie --- verstuiving (aërosoltherapie, inhalatie) --- ziekenhuisafval --- ziekenhuisinfecties (kruisinfectie) --- Voorkoming en bestrijding van ziekten algemeen - Preventie --- (zie ook: centrale sterilisatie) --- (zie ook: wondinfectie) --- (zie ook: postoperatieve wondinfectie) --- verzekeringsgeneeskunde, bedrijfsgeneeskunde en -hygiëne, arbeidsfysiologie, beroepsziekten, veiligheidstechniek, ergonomie, schadepreventie, veiligheid in en om het huis --- 614.5 --- hygiëne --- isolering --- registratie --- verpleegkunde --- voeding --- ziekenhuisinfecties --- Sondevoeding --- Voedingshygiëne --- Ziekenhuishygiëne (beroepshygiëne (ziekenhuis)) --- integrale kwaliteitszorg --- preventie --- katheterisatie --- klachtenbehandeling (fona, Fouten Ongevallen en Near Accidents) --- kunstmatige beademing (kunstmatige ademhaling) --- ontsmettingsmethoden --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- voedselvergiftiging --- Overige onderwerpen --- Voorkoming en bestrijding van ziekten; algemeen - Preventie --- 614.3 --- Hygiëne --- Infectieziekten
Listing 1 - 10 of 18 | << page >> |
Sort by
|