Narrow your search

Library

Hogeschool Gent (2)

UCLL (2)

VIVES (2)

AP (1)

Arteveldehogeschool (1)

KBR (1)

Odisee (1)

PXL (1)

Thomas More Kempen (1)

UGent (1)


Resource type

book (2)


Language

Dutch (2)


Year
From To Submit

2012 (1)

2001 (1)

Listing 1 - 2 of 2
Sort by

Book
Bewust eten, kiezen koken en klaarmaken
Authors: --- ---
ISBN: 9789033486364 Year: 2012 Publisher: Leuven Acco

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Alles over gezond eten en bewegen samengevat in één figuur? Het kan! De alom bekende actieve voedingsdriehoek is hét Vlaams model om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. In dit boek kom je te weten wat gezond eten volgens de actieve voedingsdriehoek precies inhoudt. Alvast een goed begin ... Maar om een goede keuze te maken uit het grote gamma aan voedingsmiddelen in de winkel is er meer nodig! Daarom zoomen we ook in op het voedingsetiket. Hierop is een schat aan informatie te vinden, die helaas vaak niet gelezen of begrepen wordt. Termen als E-nummers, zoetstoffen en omega-3 vetzuren klinken voor velen als Chinees in de oren. Wat betekent het allemaal, en hoe onderscheid je de sluwe verkooptrucs van de wettelijk verplichte informatie? Deze gids helpt je om in de jungle van merken en producten een gezonde en bewuste keuze te maken. Tot slot komt ook het samenstellen van evenwichtige maaltijden aan bod. Dit boek is een perfecte leidraad voor wie meer wil weten over gezonde voeding in het dagelijks leven.

Listing 1 - 2 of 2
Sort by