Listing 1 - 2 of 2 |
Sort by
|
Choose an application
Alles over gezond eten en bewegen samengevat in één figuur? Het kan! De alom bekende actieve voedingsdriehoek is hét Vlaams model om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. In dit boek kom je te weten wat gezond eten volgens de actieve voedingsdriehoek precies inhoudt. Alvast een goed begin ... Maar om een goede keuze te maken uit het grote gamma aan voedingsmiddelen in de winkel is er meer nodig! Daarom zoomen we ook in op het voedingsetiket. Hierop is een schat aan informatie te vinden, die helaas vaak niet gelezen of begrepen wordt. Termen als E-nummers, zoetstoffen en omega-3 vetzuren klinken voor velen als Chinees in de oren. Wat betekent het allemaal, en hoe onderscheid je de sluwe verkooptrucs van de wettelijk verplichte informatie? Deze gids helpt je om in de jungle van merken en producten een gezonde en bewuste keuze te maken. Tot slot komt ook het samenstellen van evenwichtige maaltijden aan bod. Dit boek is een perfecte leidraad voor wie meer wil weten over gezonde voeding in het dagelijks leven.
voedingsleer --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingsgewoonten --- Nutrition --- Health aspects --- Handbooks, manuals, etc. --- Health --- Nutritional aspects --- Food habits --- voeding --- 628.4 --- voedingsdriehoek --- Voeding --- Gezonde voeding --- Voedingsdriehoek --- Voedingsleer --- 613.2 --- Eten --- Voedingsleer; algemeen --- PXL-Healthcare 2015 --- gezonde voeding --- Voedingsgewoonten --- Voedingsmiddelen --- Voeding-Verzorging --- Voedingsstoffen --- E-nummers --- Etikettering --- Dieetleer --- Gezondheid --- Voedingshygiëne --- Voedingsgewoonte --- Voedingsmiddel --- Verzorging-Voeding --- Voedingsstof --- E-nummer --- Etiket --- Dieet --- Gedrag --- Drank
Choose an application
664.8.022 --- E-nummers --- additieven --- chemische technologie --- geurstoffen --- gezondheid --- kleurstoffen --- smaakstoffen --- voeding --- voedingsmiddelen --- voedingsmiddelenchemie --- voedingsmiddelentechnologie --- zoetstoffen --- Aroma --- Kleurstoffen --- Reuk --- Smaakstoffen --- Voedseladditieven (mens) (additieven levensmiddelen mens) --- Zoetstoffen --- Additieven ; voeding --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Chemistry --- Additives and Contaminants --- Additives and Contaminants.
Listing 1 - 2 of 2 |
Sort by
|