Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Choose an application
In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding. Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.
Choose an application
Hunting --- Cookery (Game). --- Cookery, Spanish.
Choose an application
Entrées (Cookery) --- Cooking (Fish) --- Cooking (Meat) --- Cookery (Poultry) --- Cookery (Game) --- Sauces --- Desserts
Choose an application
Housekeeping --- Bushmeat --- Cookery (Game) --- Cuisine (Gibier) --- Game meat --- Gibier (Viande) --- Gibier (Viande)--Recettes --- Gibier--Recettes --- Kookkunst (Wild) --- Wild als voedsel --- Wild animal as food --- Wild meat --- Wild--Recepten --- Wildgerechten --- Wildlife as food --- C3 --- kookboek --- Kunst en cultuur --- cookbooks
Choose an application
Housekeeping --- Flanders --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- cookbooks --- Cooking, Belgian --- Cooking (Game) --- Cooking (Meat) --- Cookery (Meat) --- Cooking with meat --- Meat --- Cookery (Game) --- Cooking with game --- Game and game-birds --- Cooking (Wild foods) --- Belgian cooking --- Cookery, Belgian --- Use in cooking
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|