Narrow your search

Library

KBR (6)

EHC (2)

KADOC (1)

KU Leuven (1)

UGent (1)


Resource type

book (7)


Language

Dutch (4)

French (2)

Spanish (1)


Year
From To Submit

2019 (1)

2013 (1)

2011 (1)

2009 (1)

2007 (1)

More...
Listing 1 - 7 of 7
Sort by

Book
La cuisine du gibier : les bas morceaux
Authors: ---
ISBN: 9782351910955 Year: 2013 Publisher: Paris Editions du Gerfaut

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cookery (Game)


Book
Een pluim voor de chef : wild, vlees en gevogelte
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789058563200 Year: 2009 Publisher: Oostkamp Stichting Kunstboek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Wild : 85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding
Authors: --- --- ---
Year: 2019 Publisher: Amsterdam Terra

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding. Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.

Keywords

Cookery (Game) --- Hunting


Book
Viaje por los montes y chimeneas de Galicia : caza y cocina gallegas
Authors: ---
Year: 1962 Publisher: [Madrid] : Espasa-Calpe,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
A table ! : recettes de familles
Author:
ISBN: 9789085864875 Year: 2007 Publisher: Schoten Blondé Artprinting International

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Wild in de keuken : verrassend lichte en eenvoudige wildgerechten
Authors: ---
ISBN: 9789058268266 Year: 2011 Publisher: Leuven Davidsfonds Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De beste Vlaamse vlees- en wildgerechten
Authors: ---
ISBN: 903330046X Year: 1982 Publisher: Kapellen Uitgeverij Helios N.V.

Listing 1 - 7 of 7
Sort by