TY - BOOK ID - 61109078 TI - Meer dan veilig voedsel : verhoog je impact als kwaliteitsmanager PY - 2019 SN - 9789401461436 PB - Leuven LannooCampus DB - UniCat KW - sport KW - bewegingsopvoeding KW - voeding KW - Voeding en hygiĆ«ne KW - HACCP-systeem (voeding) KW - Voedingsindustrie KW - Kwaliteitsdienst KW - 579.67 KW - voedsel KW - 664.3 KW - kwaliteit KW - risicoanalyse KW - 664.72 KW - voedselveiligheid KW - Food science and technology KW - voedingsleer KW - Voeding en hygiëne UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:61109078 AB - Hoe kun je kwaliteit managen in de voedingsindustrie? Met welke systemen optimaliseer je je output als kwaliteitsmanager? Hoe is een moderne kwaliteitsdienst het best georganiseerd? De uitdagingen binnen de voedingsindustrie zijn groot, de risico's nog groter. Eindconsumenten willen keiharde garanties van de producent. Een doorgedreven kwaliteitsmanagement is nodig om aan die eisen te voldoen. Kwaliteit en voedselveiligheid worden een essentieel onderdeel om het voortbestaan van het bedrijf te garanderen. Een food safety culture is wat we nodig hebben: iedere medewerker moet het belang van voedselveiligheid beseffen en de kans krijgen om elke afwijking te melden. Meer dan veilig voedsel toont hoe je een kwaliteitsmanagementsysteem implementeert van voeding tot verpakking, transport, opslag en verkooppunt. Met deze praktische aanpak is je organisatie klaar voor de toekomst. ER -