TY - BOOK ID - 5409673 TI - Cucina e convivialità italiana nel Cinquecento. PY - 2007 VL - 340 SN - 9788822256669 8822256662 PB - Firenze Olschki DB - UniCat KW - Cooking, Italian KW - Food habits KW - Cuisine italienne KW - Habitudes alimentaires KW - History KW - Histoire KW - 094:641.5 KW - 394 "15" KW - 641/642 KW - Oude en merkwaardige drukken. Kostbare en zeldzame boeken. Preciosa en rariora-:-Preparation of foodstuffs and meals. Cookery KW - Ritueel. Openbaar leven. Maatschappelijk leven. Banketten. Volksfeesten. Carnaval. Spelen. Dansen. Optochten. Jaarmarkt. Kermissen. Ruiterfeesten.--?"15" KW - Food. Cooking. Dishes. Meals KW - 641/642 Food. Cooking. Dishes. Meals KW - 394 "15" Ritueel. Openbaar leven. Maatschappelijk leven. Banketten. Volksfeesten. Carnaval. Spelen. Dansen. Optochten. Jaarmarkt. Kermissen. Ruiterfeesten.--?"15" KW - 094:641.5 Oude en merkwaardige drukken. Kostbare en zeldzame boeken. Preciosa en rariora-:-Preparation of foodstuffs and meals. Cookery KW - Eating KW - Food customs KW - Foodways KW - Human beings KW - Habit KW - Manners and customs KW - Diet KW - Nutrition KW - Oral habits KW - Cookery, Italian KW - Italian cooking UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:5409673 AB - ER -