TY - BOOK ID - 506539 TI - Byakula : approche socio-anthropologique de l'alimentation à Lubumbashi PY - 2004 VL - 53/3 53/3 SN - 9075652348 9789075652345 PB - Bruxelles Académie royale des Sciences d'Outre-Mer DB - UniCat KW - 392.8 <675> KW - 641 KW - 394.2696 KW - 392.8 <675> Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme--Zaïre. Belgisch Kongo KW - Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme--Zaïre. Belgisch Kongo KW - Voeding. Voedsel--(zie ook {392.8}) KW - Food habits KW - Lubumbashi KW - History KW - Lubumbashi (Congo) KW - Social life and customs. KW - Eating KW - Food customs KW - Foodways KW - Human beings KW - Habit KW - Manners and customs KW - Diet KW - Nutrition KW - Oral habits KW - Lubumbashi (Zaire) KW - Lumumbashi (Zaire) KW - Elisabethville (Congo) KW - Nutritionary hygiene. Diet KW - 392.8 <675>. KW - 394.2696. KW - 641. KW - Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme--Zaïre. Belgisch Kongo. KW - Voeding. Voedsel--(zie ook {392.8}). KW - Congo. KW - Food habits - Congo (Democratic Republic) - Lubumbashi - History KW - Lubumbashi (Congo) - Social life and customs KW - Food KW - Food supply KW - Nutritional anthropology KW - Alimentation KW - Aliments KW - Habitudes alimentaires KW - Anthropologie de l'alimentation KW - Social aspects KW - Approvisionnement UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:506539 AB - ER -