TY - BOOK ID - 46369017 TI - Buitenshuis eten in de Lage Landen sinds 1800 AU - Jacobs, Marc AU - Scholliers, Peter AU - den Hartog, Adel AU - van Otterloo, Anneke AU - de la Bruhèze, Adri Albert AU - Gruijters, Katja AU - Christiaens, Jenneke AU - Mestdag, Inge AU - Schoefs, Hilde PY - 2002 SN - 9054873299 9054873396 PB - Brussel VUBPRESS DB - UniCat KW - Sociology of culture KW - Nutritionary hygiene. Diet KW - Public buildings KW - History of civilization KW - anno 1800-1999 KW - Netherlands KW - Belgium KW - Nutrition KW - Food habits KW - Habitudes alimentaires KW - History KW - Histoire KW - voedsel KW - 906.3 KW - België KW - eetcultuur KW - geschiedenis KW - Nederland KW - 392.8 KW - 651.1 Vlaamse maatschappij en identiteit KW - #A0306A KW - 392.8 Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme KW - Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme KW - huiselijk en maatschappelijk leven - maaltijd en keuken UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:46369017 AB - ER -