TY - BOOK ID - 3504552 TI - Wijn, bier en champagne : Hun technologieën vergeleken. Wat hebben ze gemeen? Waarin verschillen ze? PY - 2013 SN - 9789038221847 PB - Gent Academia press DB - UniCat KW - Alcoholic beverages KW - Alcoholische dranken KW - Beer KW - Bier KW - Bière KW - Boissons alcoolisées KW - Champagne (Vin) KW - Champagne (Wijn) KW - Champagne (Wine) KW - Enology KW - Intoxicants KW - Oenologie KW - Oenology KW - Vinification KW - Vins [Fabrication de ] KW - Vins et vinification KW - Wijnbereiding KW - Wijnen en wijnbereiding KW - Wijnproductie KW - Wine and wine making KW - Wijn KW - 663.2 KW - 663.4 KW - wijnen KW - Wine. Winemaking. Oenology KW - Beers. Brewing. Malting KW - bieren - brouwerij - mouterij KW - 663.4 Beers. Brewing. Malting KW - 663.2 Wine. Winemaking. Oenology UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:3504552 AB - ER -