TY - BOOK ID - 336842 TI - Eet je gezond : functionele voeding wetenschap of marketing PY - 2010 SN - 9789020993509 PB - Tielt Lannoo DB - UniCat KW - voedingschemie KW - voedingsvoorlichting KW - Nutritionary hygiene. Diet KW - voedingstherapie KW - 613.2 KW - 612.392 KW - 628.4 KW - functionele voedingsmiddelen KW - voeding KW - Dieet KW - Voedingsgewoonten (voedselconsumptie) KW - Voedingsingredienten KW - Voedingsleer KW - voedingsleer KW - Gezondheid KW - Voeding KW - 613.21 KW - Functionele voeding KW - Voeding en gezondheid KW - E100733.jpg KW - Functionele voedingsmiddelen KW - Marketing ; voedingsindustrie KW - 612.392 Foodstuffs in general KW - Foodstuffs in general KW - Voedingsleer. Dieet KW - Voedingsleer; algemeen KW - Nutrition KW - Health aspects KW - Handbooks, manuals, etc. KW - Dietetics KW - Voedingsmiddelen KW - Preventie KW - Preventieve gezondheidszorg KW - Vetzuren KW - Probiotica KW - Prebiotica KW - Noten (vruchten) KW - Knoflook KW - Voedingsvezels KW - Vermageren KW - Flavonoïden KW - Soja KW - Voedingssupplementen KW - Marketing KW - Voedingsindustrie KW - Provincie West-Vlaanderen KW - Functioneel voedingsmiddel KW - Voedingsmiddel KW - Vetzuur KW - Noot (vrucht) KW - Voedingsvezel KW - Vermagering KW - Flavonoïde KW - Voedingssupplement KW - Gedrag KW - Drank KW - Financiewezen UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:336842 AB - Functionele voedingsmiddelen onder de loep. Zijn ze essentieel voor een goede gezondheid? Wat zegt het etiket? Wetenschap of marketing? Moeten we meer consumeren om gezonder te worden? Kunnen we kanker voorkomen door gezonder te eten? Wat is het verschil tussen een probioticum en een prebioticum? Is soja gezond? Doet knoflook het cholesterolgehalte in ons bloed dalen? En wat zijn omega-3-vetzuren? Een toegankelijk en tegelijkertijd kritisch boek voor iedereen die gezond door het leven wil gaan. (Bron: www.lannoo.be) ER -