TY - BOOK ID - 31676 TI - Vreemde stoffen in onze voeding AU - Deelstra, Hendrik AU - Massart, Désiré Luc AU - Daenens, Paul AU - Van Peteghem, Carlos AU - Pelckmans AU - De Nederlandsche Boekhandel PY - 1996 VL - 35 SN - 9028923225 PB - Kapellen Kapellen Pelckmans De Nederlandsche Boekhandel DB - UniCat KW - Toxicology KW - voeding KW - voedselvergiftiging KW - Food science and technology KW - voedselveiligheid KW - voedingshygiëne KW - Alimentation KW - Environnement KW - Milieu KW - Voeding KW - 641.1 KW - Academic collection KW - 641.1/.3 voeding KW - 663/664.004.12 voedselveiligheid KW - #A9707A KW - additieven KW - bewaarmiddelen KW - carcinogene stoffen KW - contaminanten KW - gezondheid KW - kleurstoffen KW - pesticiden KW - radioactiviteit KW - toxicologie KW - wetgeving KW - 628.1 KW - Bewaarmiddelen KW - Carcinogenen KW - Contaminanten KW - Geneesmiddelen KW - Geurstoffen KW - Industriële producten KW - Kleurstoffen KW - Mutagenen KW - Mycotoxinen KW - Nitrosaminen KW - Pesticiden KW - Pyrotoxische stoffen KW - Radioactiviteit KW - Smaakstoffen KW - Technologische stoffen KW - Teratogenen KW - Toxicologie KW - Vreemde stoffen KW - Zware metalen KW - contaminatie KW - voedingsmiddelen KW - 613.2 KW - 628.5 KW - Additieven KW - Metalen-zware KW - Toxiciteit KW - Toxicologie (vergiftiging, intoxicatie) KW - Voedingshygiëne KW - Voedselcontrole KW - levensmiddelensector KW - voedingsindustrie KW - 628.4 KW - 664 KW - Voeding : gevaarlijke stoffen KW - antibiotica KW - cadmium KW - carcinogenen KW - fluor KW - groeihormoon KW - hormonen KW - koolwaterstoffen KW - loodintoxicatie (bloedloodwaarden) KW - metaalintoxicaties KW - nitraat KW - nitriet KW - smaak KW - toxicologie (intoxicatie, vergiftiging) KW - voedingshygiëne (voedingsgewoonten) KW - voedingsleer KW - ecotoxicologie KW - pesticide KW - toxine KW - voedingsadditief KW - voedselchemie KW - zware metalen KW - Voeding en toxicologie KW - Voedingsleer KW - Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value KW - Alimentation/Nutrition KW - Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen KW - levensmiddelen KW - (zie ook: sportvoeding) KW - (zie ook: beroepskanker) KW - (zie ook: endocrinologie) KW - (zie ook: bedrijfshygiëne) KW - (zie ook: voedingshygiëne) KW - (zie ook: bestrijdingsmiddel) KW - Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences KW - Food Chemistry KW - Chemistry of Food Components KW - 641.1 Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value KW - Chemistry of Food Components. KW - Food KW - Analysis KW - Quality KW - Food contamination KW - 620 KW - alimentation UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:31676 AB - ER -