TY - BOOK ID - 30166131 TI - Basisbegrippen van de keuken : het complete handboek voor leerlingen van hotelscholen, keukenchefs en amateur-gastronomen AU - De Schutter, Dirk AU - De Wilde, Dirk AU - Van Heuckelom, Roger AU - Pelckmans PY - 1997 SN - 9028921818 PB - Kapellen Pelckmans DB - UniCat KW - Gastronomie KW - Gastronomie. KW - glossaria. KW - kookboeken (genre) KW - koken (voeding) KW - Housekeeping KW - #KUPV:EC KW - #KUPV:Eekhoutcentrum KW - keukeninrichting KW - keukenorganisatie KW - kookboeken KW - 629.2 KW - Koken KW - Kookboeken KW - Kooktechnieken KW - Recepten KW - Voeding KW - Algemene kookboeken KW - 629 KW - Aardappelen KW - Beslag KW - Bindmiddelen KW - Deeg KW - Deegwaren KW - Eieren KW - Fonds (keuken) KW - Galantines KW - Gevogelte KW - Groenten KW - Keuken KW - Marinades KW - Mousses KW - Nagerechten KW - Orgaanvlees KW - Pasteien KW - Rijst KW - Sausen KW - Schaal- en schelpdieren KW - Soepen KW - Terrines KW - VacuĆ¼mgaren KW - Vis KW - Vlees KW - Voorgerechten KW - Wild KW - Keukens: horeca KW - Recepten (kookkunst) UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:30166131 AB - ER -