TY - BOOK ID - 2159294 TI - Nieuwe voedingsleer AU - Den Hartog, Cornelis AU - Hautvast, J. G. A. J. AU - den Hartog, Adel P. PY - 1980 VL - vol 616 SN - 902745373X PB - Utrecht : Spectrum, DB - UniCat KW - Diététique KW - Voedingsleer KW - 628.1 KW - 628.4 KW - Voedingshygiëne KW - 070073.jpg KW - Nutritionary hygiene. Diet UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:2159294 AB - Dit boek geeft de resultaten van de voediongswetenschap zoals die zich vooral de laatste 50 jaar heeft ontwikkeld. De huidige inzichten krijgen de volle aandacht. De etende mens wordt zowel ten aanzien van zijn voedingsgedrag als ten aanzien van de gezondheidsaspecten in beschouwing genomen. Het werk bespreekt: onmisbare en andere voedingsbestanddelen, voedingsmiddelen in de verschillende fasen van het leven, voedingsmaatregelen en adviezen; sociale instellingen in Nederland en daarbuiten. (Bron: covertekst) ER -