TY - BOOK ID - 1703545 TI - Food : the history of taste PY - 2007 SN - 9780520254763 0520254767 PB - Berkeley, Calif. University of California Press DB - UniCat KW - History of civilization KW - Housekeeping KW - 091:641.5 KW - 094:641 KW - 641 <09> KW - Handschriftenkunde. Handschriftencatalogi-:-Preparation of foodstuffs and meals. Cookery KW - Oude en merkwaardige drukken. Kostbare en zeldzame boeken. Preciosa en rariora-:-Voeding. Voedsel--(zie ook {392.8}) KW - Geschiedenis van de voeding KW - 641 <09> Geschiedenis van de voeding KW - 094:641 Oude en merkwaardige drukken. Kostbare en zeldzame boeken. Preciosa en rariora-:-Voeding. Voedsel--(zie ook {392.8}) KW - 091:641.5 Handschriftenkunde. Handschriftencatalogi-:-Preparation of foodstuffs and meals. Cookery KW - Food habits KW - Food KW - History KW - Alimentation KW - Habitudes alimentaires KW - History. KW - Histoire KW - Coutumes alimentaires KW - Histoire. UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:1703545 AB - ER -