TY - BOOK ID - 1539033 TI - Toevoegsels, hygiëne en HACCP : een Europese uitdaging : colloquium : Brussel, 20 oktober 1995 AU - Temmerman, Guy AU - Cremer, C. AU - Van Havere, R. AU - La Charte = Die Keure PY - 1995 VL - 1 SN - 9062008712 PB - Brugge Die Keure DB - UniCat KW - voedingsmiddelencontrole KW - Economic law KW - Food science and technology KW - HACCP (hazard analysis critical control point) KW - voedingssupplementen KW - voedingshygiëne KW - Alimentation KW - Colloques KW - Colloquia KW - Droit européen KW - Europees recht KW - Voeding KW - Voedingsmiddelen ; recht KW - Warenwetgeving KW - Food Additives. KW - 351.773 <493> KW - Europese richtlijnen KW - HACCP KW - additieven KW - recht KW - voedingsleer KW - voedingsmiddelenhygiëne KW - 664.004.58 KW - HACCP hazard analysis critical control point KW - hygiëne KW - kwaliteitscontrole KW - recht (wetgeving) KW - voeding KW - voedingsmiddelen KW - warenwetgeving KW - Kwaliteitszorg (in voeding) KW - Voedingshygiëne KW - Additive, Food KW - Additives, Food KW - Food Additive KW - Levensmiddelenrecht. Warenwetgeving. Controle op vlees, op melk--zie ook {614}--België KW - Voedselveiligheid KW - Voedingsmiddelen : hygiëne KW - Voeding : additieven KW - 613.2 KW - 351.773 <493> Levensmiddelenrecht. Warenwetgeving. Controle op vlees, op melk--zie ook {614}--België KW - Food Additives UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:1539033 AB - ER -