TY - GEN digital ID - 147971325 TI - Characterization, production and application of food flavours : Proceedings of the 2nd Wartburg Aroma Symposium 1987. Organized by Central Institute of Nutrition Potsdam-Rehbrücke/GDR Academy of Sciences of the GDR Eisenach/GDR, November 16th-19th, 1987 AU - Adda, J. AU - Angelino, S.A.G.F AU - Barylko-Pikielna, Nina AU - Bratovanova, P AU - Brauer, U. AU - Davidek, J. AU - Golovnya, R. V. AU - Golovnya, R.V. AU - Grosch, W. AU - Gölm, G AU - Habisch, D. AU - Haenel, H. AU - Hoppe, K. AU - Kamirfski, E. AU - Konja, G. AU - Kretschmer, P. AU - Kruse, H.-P. AU - Lovric, T. AU - Maarse, H AU - Misharina, T. A AU - Neumann, R AU - Nijssen, L.M AU - Nykanen, Lalli AU - Polcorny, J. AU - Pozderovi, A AU - Przybylskil, R. AU - Rodelt, W. AU - Roethe, K.-P AU - Roozen, J.P. AU - Rothe, M. AU - Rothe, Manfred AU - Ruttloff, H AU - Ruttloff, H. AU - Rödel, W. AU - Schieberle, P. AU - Schliemann, O AU - Schliemann, O. AU - Schreier, P. AU - Schrodter, R. AU - Schrödter, R AU - Strüber, F.-J. AU - Szejtli, J. AU - Szente, L. AU - Thomann, R.O. AU - Tietz, U. AU - Ursi, Ferenc AU - Voigt, I. AU - Wasowicz, E. AU - Wolm, G AU - Ziegleder, G PY - 2022 SN - 9783112640906 9783112640890 PB - Berlin ;; Boston De Gruyter DB - UniCat KW - Human sciences (algemeen) UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:147971325 AB - ER -