TY - BOOK ID - 143493354 TI - Characterization, production and application of food flavours AU - Adda, J AU - Angelino, SAGF AU - Barylko-Pikielna, Nina AU - Bratovanova, P AU - Brauer, U AU - Davidek, J AU - Golovnya, R V AU - Golovnya, RV AU - Grosch, W AU - Habisch, D AU - Haenel, H AU - Hoppe, K AU - Kamirfski, E AU - Konja, G AU - Kretschmer, P AU - Kruse, H-P AU - Lovric, T AU - Maarse, H AU - Neumann, R AU - Nijssen, LM AU - Nykanen, Lalli AU - Polcorny, J AU - Pozderovi, A AU - Przybylskil, R AU - Rodelt, W AU - Roethe, K-P AU - Roozen, JP AU - Rothe, Manfred AU - Ruttloff, H AU - Rödel, W AU - Schieberle, P AU - Schliemann, O AU - Schreier, P AU - Schrodter, R AU - Schrödter, R AU - Strüber, F-J AU - Szente, L AU - Thomann, RO AU - Tietz, U AU - Ursi, Ferenc AU - Voigt, I AU - Wasowicz, E AU - Wolm, G AU - Ziegleder, G AU - Gölm, G AU - Misharina, T A AU - Rothe, M AU - Szejtli, J PY - 2022 SN - 9783112640906 PB - Berlin Boston DB - UniCat UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:143493354 AB - ER -