TY - BOOK ID - 10460039 TI - HACCP, een praktische handleiding : kwaliteitsborging in de voedingsmiddelenindustrie AU - Both, P.T. AU - Barendsz, A. AU - De Groote, J.. AU - Beumer, R. AU - Vrouwenvelder, T. PY - 1995 SN - 9072072405 PB - Houten Keesing Noordervliet DB - UniCat KW - HACCP KW - appel KW - aroma KW - brood KW - frieten KW - hygiƫne KW - ijs KW - kwaliteit KW - normen KW - vlees KW - voeding KW - Voeding KW - 664.004.58 KW - HACCP hazard analysis critical control point KW - kwaliteitsmanagement KW - kwaliteitszorg KW - management KW - recht (wetgeving) KW - voedingsmiddelen KW - voedingsmiddelenindustrie KW - warenwetgeving KW - Voedingsindustrie, kwaliteitszorg: HACCP KW - Alimentation/Nutrition UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:10460039 AB - ER -