TY - BOOK ID - 1038959 TI - Inleiding tot de levensmiddelenchemie PY - 2002 SN - 9035225139 PB - Maarssen : Elsevier gezondheidszorg, DB - UniCat KW - levensmiddelenonderzoek KW - Applied chemical analysis KW - Food science and technology KW - voedingschemie KW - voedingsstoffen KW - Nutritionary hygiene. Diet KW - 628.4 KW - levensmiddelenchemie KW - voedingsleer KW - 612.39 KW - Drinkwater KW - Eiwitten KW - Koolhydraten KW - Macro-elementen KW - Residuën KW - Spoorelementen (sporenelementen) KW - Vetten KW - Vitaminen (l-carnitine) KW - Voedingshygiëne KW - Voedingsleer KW - Voedseladditieven (mens) (additieven levensmiddelen mens) KW - Water KW - 664 KW - Voedingsmiddelen : chemie KW - Voedingsmiddelen: chemie KW - Voedingsleer; algemeen UR - https://www.unicat.be/uniCat?func=search&query=sysid:1038959 AB - ER -