Listing 1 - 1 of 1 |
Sort by
|
Choose an application
Dit boek is een alfabetische bundeling van een dertigtal culinaire columns over voedsel dat 'oude Europeanen' niet herkennen. Niet-inheems fruit, vreemde groenten, gedroogd vlees of gegiste vis: durf eens zulk vreemd voedsel uit de rekken te halen en neem het mee naar huis. Wat is het, wat doet men ermee, waar komt het vandaan? Dan volgt het experiment. Vaak wordt het een ware ontdekking. Het is voedsel van andere culturen, maar wij kunnen er even makkelijk mee koken en plezier aan beleven.
Cookery [International ] --- Cuisine internationale --- Ethnic food industry --- Ethnische voedingsindustrie --- Industrie alimentaire ethnique --- Internationaal koken --- International cookery --- International cooking --- Internationale keuken --- Internationale kookkunst --- Keuken [Internationale ] --- Kookkunst [Internationale ] --- Wereldkeuken --- Exotische gerechten --- Housekeeping
Listing 1 - 1 of 1 |
Sort by
|