Narrow your search

Library

Odisee (8)

Thomas More Kempen (8)

Thomas More Mechelen (8)

UCLL (8)

VIVES (8)

AP (7)

KDG (7)

KU Leuven (2)

LUCA School of Arts (1)

UAntwerpen (1)

More...

Resource type

book (8)

digital (8)


Language

Dutch (6)

English (1)

Udmurt (1)


Year
From To Submit

2019 (2)

2018 (2)

2017 (1)

2016 (1)

2015 (1)

More...
Listing 1 - 8 of 8
Sort by

Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : dieetleer en voedingsleer: supplement 100, december 2018
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036822238 9789036822220 9789036822237 Year: 2019 Publisher: Houten Bohn Stafleu van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.


Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : dieetleer en voedingsleer: supplement 102, augustus 2019
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036823889 9789036823876 9789036823883 Year: 2019 Publisher: Houten Bohn Stafleu van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.


Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : dieetleer en voedingsleer: supplement 98, april 2018
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036821118 9789036821100 9789036821117 Year: 2018 Publisher: Houten Bohn Stafleu van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.


Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : Dieetleer en Voedingsleer - Supplement 99 - Augustus 2018
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036821657 9789036821643 9789036821650 Year: 2018 Publisher: Houten Bohn Stafleu Van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.


Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : dieetleer en voedingsleer: supplement 97, december 2017
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036819873 9789036819862 9789036819879 Year: 2017 Publisher: Houten Bohn Stafleu van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.


Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : dieetleer en voedingsleer: supplement 92, april 2016
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036812380 9789036812375 9789036812382 Year: 2016 Publisher: Houten Bohn Stafleu van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en dietetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en dietetiek. Dit standaardwerk voor iedere dietist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficient antwoorden op vragen vindt over voeding en dietetiek. In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod: - Het FODMAP-beperkte dieet bij het prikkelbaredarmsyndroom - Nierziekten bij volwassenen - Cystic fibrosis - Obesitas bij volwassenen.


Multi
Informatorium voor voeding en diëtetiek : dieetleer en voedingsleer: supplement 91, december 2015
Authors: --- --- ---
ISBN: 9036810752 9789036810746 9789036810753 Year: 2015 Publisher: Houten Bohn Stafleu van Loghum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek. In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod: - Ondervoeding en nutritional assessment in de klinische setting - De voedingsanamnese – Methoden voor voedselconsumptieonderzoek van bevolkingsgroepen en individuen - Het Nederlandse voedingspeilingsysteem - Voeding bij jicht en hyperurikemie.

Proteins in food processing
Author:
ISBN: 1591249287 9781591249283 1855738376 9781855738379 185573723X 9781855737235 0849325366 9780849325366 1280373172 9781280373176 9786610373178 Year: 2004 Publisher: Cambridge : Woodhead Publishing,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Proteins are essential dietary components and have a significant effect on food quality. Edited by a leading expert in the field and with a distinguished international team of contributors Proteins in food processing reviews how proteins may be used to enhance the nutritional, textural and other qualities of food products.After two introductory chapters, the book discusses sources of proteins, examining the caseins, whey, muscle and soy proteins and proteins from oil-producing plants, cereals and seaweed. Part two illustrates the analysis and modification of proteins, with chapters on

Listing 1 - 8 of 8
Sort by